Zorana Mihajlović: Sin me uvek pobedi u ukrašavanju jaja!

U domu i s porodicom potpredsednice SNS

Zorana Mihajlović: Sin me uvek pobedi u ukrašavanju jaja!

Društvo -
Praznična atmosfera Uskrs je za mene jedan od najlepših praznika jer sam u prilici da taj dan provedem s najmilijima; Gaga i ja se ozbiljno nadmećemo, ali on uvek lepše ukrasi jaja

BEOGRAD - Radost u porodičnom domu.Zorana Mihajlović, ministarka energetike u tehničkoj vladi i potpredsednica SNS, najveći hrišćanski praznik slavi u krugu najmilijih, sa sinom Draganom, porodicom i prijateljima. Uprkos poslovnim obavezama i tome što važi za jednu od najangažovanijih žena na srpskoj političkoj sceni, ne preskače uskršnje farbanje jaja i spremanje svečane praznične trpeze.- Uskrs za mene predstavlja jedan od najlepših praznika, pre svega zato što sam u prilici da taj dan provedem sa svojim najmilijima, a to su moj sin Gaga, moja porodica i prijatelji - priča ministarka Mihajlović.Nema pomoć u kuhinjiU porodičnom domu, na Veliki petak sa sinom je zajedničkim snagama ukrašavala i farbala uskršnja jaja.- Iako imam mnogo poslovnih obaveza, trudim se da ne preskočim ni uskršnje farbanje jaja, koje je za mene jedan lep ritual, a ja i Gaga se ozbiljno takmičimo ko će ih lepše ukrasiti. I njegova su uvek lepša - kroz smeh kaže Zorana Mihajlović i ističe da uvek ostavlja čuvarkuću, prvo skuvano crveno jaje, i čuva ga do sledećeg Uskrsa.Prema njenim rečima, Uskrs uvek posebno obeležava.- Poštujem običaje. Na Veliki petak postimo. Uskrs proslavljamo kod kuće, u krugu porodice, a posle podne idemo u prazničnu posetu kod rodbine i prijatelja - dodaje ministarka Mihajlović.Praznična trpeza će i ove, kao i svake godine, biti bogata, iako nema pomoć u kuhinji.- Svakako je svečani ručak, ali tako je nekako uvek nedeljom. Na trpezi će biti supa, razne salate, pečenje, kolačići...Punom parom na posaoNeposredno posle uskršnjih praznika, gozbe i odmora, potpredsednica SNS nastavlja punom parom rad u Nemanjinoj 11. Tad se ulazi i u završnicu pregovora o sastavu nove vlade, koja će biti formirana do 27. aprila, kad će definitivno biti poznato koji će sve sektori biti pod palicom Mihajlovićeve.

Zajedničkim snagama... Gaga i Zorana Mihajlović u akciji farbanja
Zajedničkim snagama... Gaga i Zorana Mihajlović u akciji farbanja

Vera u dobroUČINIMO DA SE U SRBIJI ŽIVI BOLJEZorana Mihajlović je čitaocima Kurira čestitala najveći hrišćanski praznik.- Građanima Srbije želim da u prazničnim danima budu sa svojom porodicom i prijateljima. Kao što se za praznik nadamo dobrom i lepom, isto tako treba da verujemo da zajedno možemo da se trudimo, radimo i učinimo sve da se u Srbiji živi bolje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track