Zorica i Šaban posle svađe zajedno biraju zvezde Granda!

Počinje nova sezona muzičkog šoua

Zorica i Šaban posle svađe zajedno biraju zvezde Granda!

Stars -
Pored Brunclikove i Šaulića, u žiriju, koji će biti stalan, nalaze se i Snežana Đurišić, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac

Kumovi zajedno odlučuju o sudbini mladih pevača.Nova sezona takmičenja „Zvezde Granda“ počinje sa emitovanjem početkom oktobra na televiziji Pink. „Grand produkcija“ je ove godine uvela brojne novine. Nova su pravila, nova scenografija, novi voditelji i nov žiri. Mlade nade će ocenjivati Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac. Zanimljivo je da će Zorica i Šaban, kumovi koji su bili u svađi, biti na istom zadatku, a na prvom okupljanju pokazali su da je između njih ponovo sve u redu. Ove godine ocenjivaće i produkcijski žiri, u čijem sastavu su Saša Popović i Brena.Javnosti će se najpre predstaviti oko 200 takmičara, koji su podeljeni u grupe. Njih žiri ne vidi jer su iza zavese. Svaki član žirija ispred sebe ima slovo i taster. Ako mu se učesnik svidi, pritiskom na taster bira slovo i zavesa se malo podiže. Da bi se zavesa skroz podigla, potrebno je da svih pet članova žirija pritisnu taster. Ako neki kandidat dobije četiri glasa, Brena i Saša imaju pravo da ga spasu. Od sedam otkrivenih takmičara žiri će jednoglasnom odlukom izabrati petoro koji idu dalje. Kad se dođe do brojke od oko tridesetak kandidata, što će biti u januaru, počinje takmičenje, u koje su, pored žirija, uključeni i gledaoci putem sms glasova.

Sudbina mladih talenata je u njihovim rukama... Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Aca Lukas
Sudbina mladih talenata je u njihovim rukama... Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Aca Lukas

Produkcijski žiri... Brena i Saša
Produkcijski žiri... Brena i Saša

Sanja Kužet i Voja Nedeljković
Sanja Kužet i Voja Nedeljković

Voja i Sanja domaćiniNovi voditeljski par, kao što je Kurir već objavio, čine Sanja Kužet i Voja Nedeljković. Po novim pravilima, biće uključenja iz bekstejdža, tačnije, Voja će razgovarati s familijom kandidata kada budu nastupali. Dok su iza zavese, žiri ne može da ih vidi, ali biće prikazani TV gledaocima, koji će čuti i kako članovi žirija komentarišu između sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja