Zorica: Namestili mi, nisam udarila Staniju!
Foto: Damir Dervisagic

Zorica: Namestili mi, nisam udarila Staniju!

Stars -
Snimak je izašao i dobro ste videli da ja nisam imala nameru da je udarim, već da je polijem pivom. Ja imam pravo na to, rekla je pevačica

Pevačica narodne muzike Zorica Marković otkriva da ne zna koji je razlog što je zadruga izbacila, jer su svi videli da nije imala nameru da bilo koga udari.

Ona tvrdi da je Ljuba Pantović dobijala informacije iz spoljnog sveta, kao i da je sklopila pakt sa Ša da sve pevače izbaci iz kuće.

Zorica kaže da nije mogla, a da se ne svađa, jer nije imuna na provokacije i psovke, ali da joj posle svega nije žao jer je ona takva i prirodno.

Prilično raspoložena, Zorica je ponešto rekla i o Goci Božinovskoj, Eri Ojdaniću, odonosu sa Stanijom i učeću u rijalitiju.

"Dobro sam, hvala na pitanju", rekla je Zorica. "Iako sam malo šokirana, ipak sam dobro. Nisam ljuta. Zadruga je odlučila da me izbaci. Ne razumem zbog čega, ali dobro. Zadovoljna sam učešćem, zašto ne bih."

Šta se dogodilo sa Stanijom, zbog čega ste fizički nasrnuli na nju?

"Ja nisam luda. Nisam takav lik da bi namerno nekoga udarila. Snimak je izašao i dobro ste videli da ja nisam imala nameru da je udarim, već da je polijem pivom. Ja imam pravo na to. Posle svih uvreda sa obe strane, ja sam htela samo da prospem pivo po njoj, ona me je udarila po ruci i konzerva je odletela na njenu glavu."

Ova "Farma" će ostati upamćena po Vašim svađama. Da li je to bila taktika, ili ne?

"Znate kako, ja sam ušla tamo, a da skoro nisam nikoga znala. Ako mi neko kaže da može da istrpi da ga neko vređa, a da ne odreaguje, onda laže. Ja sam takva, kakva sam. U realnom svetu se prema ljudima ponašam prema zasluzi. Era Ojadanić, Goca Božinovska, Miki Mećava i Saška Karan su me mnogo razočarali".

Zbog čega konflikt sa Gocom Božinovskom?

"Mnogo sam joj pomogla na početku karijere i ona je sama to pričala. Izgleda da je zabooravila šta sam sve učinila za nju. Videla sam da mi se smeje u lice, a onda sam čula da me ogovara iza leđa, a to ne podnosim."

Po čemu ćete Vi pamtiti Farmu?

"Po razočarenjima. Mislila sam da dobro poznajem Eru, Gocu i Sašku Karan, ali su se svi okrenuli protiv mene i videla sam da mi nisu neki prijatelji. Mada, moji drugovi i drugarice su napolju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track