Zorica Marković: Pilo se deset litara rakije dnevno!

Zorica Marković: Pilo se deset litara rakije dnevno!

Stars -
Devojka je odlično odglumila fizički napad. Rođena je glumica. Nisam je ja udarila, jer da jesam, ona ne bi ustala. Da sam je počupala ništa ne bi ostalo od njene veštačke kose, objasnila je Zorica

Pevačica Zorica Marković je u emisiji "Narod pita" izjavila da je Stanija odglumila ceo incident koji se dogodio na Farmi.

Naime, pevačica najpre nije želela da komentariše situaciju koja se dogodila na imanju, nakon koje je diskvalifikovana, ali na kraju ipak nije odolela.

"Devojka je odlično odglumila fizički napad. Rođena je glumica. Nisam je ja udarila, jer da jesam, ona ne bi ustala. Da sam je počupala ništa ne bi ostalo od njene veštačke kose", objasnila je Zorica.

Folk pevačica Zorica Marković je reagovala povodom izjave Mikija Mećave da su svi na „Farmi“ konzumirali alkohol. U emisiji “Farma narod pita” iznela je par zanimljivih informacija sa imanja.

Ona je rekla da on ne može da kaže da su svi, jer ona nije okusila kap alkohola dok je bila na imanju, a otkrila je i da se na farmi trošilo više od deset litara rakije dnevno, a da su svi gledaoci mogli da vide ko su ti koji su najčešće pili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track