Zorica: Razbila bih Staniju, jer ja kad bijem, stvarno bijem!
Foto: Printskrin

Dobro je prošla!

Zorica: Razbila bih Staniju, jer ja kad bijem, stvarno bijem!

Stars -
Nikakav fizički kontakt između nas dve nije postojao. Pa ja da sam je počupala, razbila bih je, ostala bi na podu, jer ja kad bijem, onda stvarno bijem, rekla je Zorica

Zorica Marković, koja je izbačena iz rijalitija Farma zbog napada na Staniju Dobrojević, smatra da je sam postupak produkcije nepravedan i dodala da bi, da je zaista počupala starletu, ona ostala na podu.

"Tu noć je na farmi bilo klanje. Maske su pale i svi su pokazali svoje lice. Ja takav ološ u životu nisam srela. Užas od monstruma, to su monstrumi koji gaze preko leševa. Stanija je mene strašno izvređala i ja sam joj samo odgovorila. Ona više nije imala koga da napada i krenula je na mene jer vidi konkurenciju. Ja sam je izvređala i htela sam da je polijem pivom koje je Ekrem držao, imam tamo šest, sedam svedoka. Kad sam krenula da je polijem, nju su Filip i Danijel povukli i mene je neko zadržao, tako da je nije dotakla ni kap piva. Nikakav fizički kontakt između nas dve nije postojao. Pa ja da sam je počupala, razbila bih je, ostala bi na podu, jer ja kad bijem, onda stvarno bijem. Znam kakva su pravila na farmi, tako da je zbog toga nisam takla", izjavila je Zorica, koja se osvrnula i na događaj sa Saškom Karan."Saška je dobro, po meni je ta situacija bila za diskvalifikaciju, a ne ono što sam ja uradila. Još nisam ni znala ništa, samo je pismo stiglo oko pola tri. U pismu je pisalo da sam diskvalifikovana. Pa meni, Ljuba kad je iščašila zglob nije bila izbačena, a ja imam uverenje od njihovih lekara da imam povredu. Ništa meni nije jasno", kaže Markovićeva.

Stanijin brat Sani Dobrojević rekao je da je Zorica dokazala kakva je!

"Stanija je dokazala i pokazala koliko je jaka! Ona je žena zmaj! Ponosni smo na nju, voleli bismo da ostane do kraja i svima pokaže koliki je borac. Što se Zorice tiče, ta žena je dokazala ko je ona, na snimku se vidi da je napala Staniju, ne bih joj davao reklamu", rekao nam je Sani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja