Žoze Murinjo želi iznenađenje na SP!
Foto: Rojters

Portugalac ne voli favorite

Žoze Murinjo želi iznenađenje na SP!

Brazil 2014 -
Menadžer Čelsija rekao je da će u polufinalu SP u Brazilu najverovatnije igrati Brazil i Nemačka, odnosno Argentina i Holandija

Normalno je dosadno.Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da će u polufinalu SP u Brazilu najverovatnije igrati Brazil i Nemačka, odnosno Argentina i Holandija. Portugalac je poručio da bi više voleo kada bi neka od ovih selekcija ispala u četvrtfinalu.- Normalno je i očekivano da ove četiri reprezentacije uđu u polufinale. Ali bih voleo da se desi nešto nenormalno i da među četiri imamo bar nekog od autsajdera. Hajde da vidimo šta nas očekuje u narednim danima - rekao je Murinjo i objasnio zašto, ipak, veruje u plasman četiri giganta u završnicu:- Fudbaleri koji igraju na vrhunskom nivou cele godine daleko su pripremljeniji da se bore sa pritiskom, koji je i te kako prisutan. Videli smo i kod penala koje su izvodili Brazilci. Iz tog razloga uvek u završnici vidimo Nemačku. Zato su i Brazil i Argentina skoro redovno u polufinalima... Njihovi pojedinci su, kada se sve pogleda, jednostavno najkvalitetniji.Žoze Murinjo (51) odmara sa porodicom na grčkom ostrvu Mikonos. Društvo mu prave supruga Matilde, sin Žoze Mario (14) i ćerka Matilde (18).(G. F.)

ObnavljanjeČELSI ČEKA TEŠKA SEZONAŽoze Murinjo će u pauzi između prvenstava prilično promeniti spisak igrača Čelsija na koje računa jer misli da je došlo vreme za „reizgradnju“ ekipe.- Posle sjajnih momenata u proteklih deset godina, vreme je da napravimo novu ekipu. Jer tim ne traje zauvek. Klub da, ali tim ne - rekao je Murinjo i dodao da je pred „plavcima“ sezona puna izazova:- Znam da će Čelsi biti bolji, ali nisam siguran hoće li bolji biti i konkurenti. Biće ovo nova sezona, u kojoj se ne zna hoćeš li završiti prvi, ili šesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track