ZRENJANIN: Pronašli psa obešenog u parku
Foto: Reuters

ZRENJANIN: Pronašli psa obešenog u parku

Srbija -
Aleksej Ilić, koji je pronašao psa, rekao je da stanovnici tog dela grada nisu primetili da se bilo šta neobično dešava u parku, ali da su jutros primetili obešenog psa

ZRENJANIN - Uginuli pas pronađen je jutros obešen o drvo u zrenjaninskom parku u Ulici Slobodana Penezića, u blizini spomenika palim borcima Narodnooslobodilačke borbe.

Aleksej Ilić, koji je pronašao psa, rekao je da stanovnici tog dela grada nisu primetili da se bilo šta neobično dešava u parku, ali da su jutros primetili obešenog psa.

"Ogorčeni smo, osuda i strah je naša prva reakcija, jer ovo je dokaz o tome s kakvim ljudima živimo, a da to ne znamo. Ovaj pas nije imao vlasnika, ali je ovde često dolazio, a neki su ga čak i hranili", rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima, sličnih slučajeva je u tom delu Zrenjanina bilo i ranije, a poslednji put prošle godine kada je policija podnela prijavu protiv vinovnika.

"Tada je policija odreagovala i slučaj je predat tužilaštvu koje je, na žalost, zbog nedostatka svedoka slučaj odbacilo", rekao je Ilić.

Zrenjaninska policija je izvršila uviđaj, a na teren je jutros izašla i komunalna policija. Uginulog psa uklonili su radnici gradske Zoohigijenske službe koji kažu da takav slučaj do sada nisu imali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track