ČOVIĆ: Zvezda dočekuje Budiveljnik u Beogradskoj Areni

Uz navijače do polufinala Evrokupa

ČOVIĆ: Zvezda dočekuje Budiveljnik u Beogradskoj Areni

Košarka -
Želeli smo da što veći broj navijača bude prisutan na utakmici, jer nam je pozitivna energija sa tribina preko potrebna za ostvarenje cilja, rekao je Nebojša Čović

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde revanš meč četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnik igraće u Beogradskoj Areni, potvrdio je u sredu prvi čovek tog kluba Nebojša Čović.Crveno-beli su u prvoj utakmici sa šampionom Ukrajine, u Kaunasu, poraženi sa 82:79, pa će im u Beogradu biti potrebna pobeda od četiri poena prednosti da bi se plasirali u polufinale Evrokupa."Želeli smo da što veći broj navijača bude prisutan na utakmici, jer nam je pozitivna energija sa tribina preko potrebna za ostvarenje cilja. Zato smo se odlučili da se revanš meč četvrtfinala Evrokupa sa Budiveljnikom igra u Beogradskoj Areni", rekao je Čović.

On je istakao da je utakmica sa Budiveljnikom prilika da se ostvari istorijski uspeh, najveći posle 1998. godine kada je Crvena zvezda igrala u finalu međunarodnog Kupa Radivoja Koraća."Na utakmici sa Lokomotivom Kuban na početku takmičenja u Evroligi imali smo istinski spektakl. Napravljena je fantastična atmosfera. O toj utakmici i celokupnom ambijentu pričalo se u superlativima širom Evrope i to želimo da ponovimo. Protivnik je veoma kvalitetan, sa velikim brojem iskusnih internacionalaca, tako da se očekuje vrlo uzbudljiva utakmica", zaključio je Čović.Revanš meč četvrtfinala Evrokupa između Crvene zvezde i Budiveljnika odigraće se 26. marta, od 19.30 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track