ZVEZDA JE ROĐENA: Ilmin nastup na X Factor pregledan milion puta za 48 sati!

Popularnost preko noći

ZVEZDA JE ROĐENA: Ilmin nastup na X Factor pregledan milion puta za 48 sati!

Pop kultura -
Za samo jedan dan Ilma je postala zvezda u celom regionu, a u prilog tome govori podatak da je njena interpretacija pesme "Ima jedan svet" Zorice Kondže na Jutjubu pregledana više od milion puta za samo 48 sati

Devojčica Ilma Karahmet (13) iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini oduševila je žiri "X Factor", ali i sve gledaoce premijerne epizode najpopularnijeg pevačkog šou programa.

Za samo jedan dan Ilma je postala zvezda u celom regionu, a u prilog tome govori podatak da je njena interpretacija pesme "Ima jedan svet" Zorice Kondže na Jutjubu pregledana više od milion puta za samo 48 sati.

Fantastičan uspeh Ilma opisuje rečima: "Nikad se u životu nisam tako lepo osećala! Svako jutro se budim i prvo na Jutjubu gledam koliko je ljudi videlo moj nastup. Presrećna sam, ne mogu vam opisati koliko, nisam očekivala baš ovoliki uspeh. U školi me svi podržavaju, novinari me zovu, evo baš sam danas u jednom dnevnom listu proglašena za ličnost dana. Mama I tata su van sebe od sreće, mnogo su ponosni na mene", kaže oduševljena Ilma.

Sledeća epizoda "X Factor" emitovaće se u utorak 5. novembra u 21:15 sato na TV Pink.

http://www.youtube.com/watch?v=Tj4yN8XNBh4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track