ZVEZDA JEDINSTVENA: Nije problem samo Karadžić!
Foto: Tanjug

Žele regularnu ligu

ZVEZDA JEDINSTVENA: Nije problem samo Karadžić!

Fudbal -
Ono što smo hteli rekli smo u saopštenjima i to što smo rekli u njima ne odnosi se samo na predsednika FSS Tomislava Karadžića

BEOGRAD - Čelnici Crvene zvezde, na čelu sa predsednikom kluba Draganom Džajićem, neočekivano su se pojavili na konferenciji za medije povodom promocije Ifeanija Onjila, kako bi pokazali jedinstvo Uprave.Na konferenciji su, pored Dragana Džajića, bili prisutni potpredsednici Aleksandar Antić, Slaviša Kokeza, Nebojša Čović i Ivica Tončev, i sportski direktor Zoran Stojadinović.Predsednik fudbalskog kluba Crvena zveza Dragan Dzajić rekao je da nije problem da Partizan ili neka druga ekipa bude šampion Srbije, samo ako je prvenstvo regularno.

"Zveda šest godina nije bila prva, ne treba još šest, neka Partizan bude šampion ako je bolji od nas. Ima tu još ekipa samo da prvenstvo bude regularno i korektno", rekao je Džajić na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Džajić je istakao da je Zvezda od utakmice u kojoj je Partizan posle sumnjivih sudijskih odluka pobedio Novi Pazar, izdala tri saopštenja iza kojih, kako je naveo, svi u klubu jedinstveno stoje.

"Ono što smo hteli rekli smo u saopštenjima i to što smo rekli u njima ne odnosi se samo na predsednika FSS Tomislava Karadžića. Ne vidim zbog čega bismo sada objašnjavali to jer smo bili vrlo precizni i jasni", rekao je on.

Karadžić je u nekoliko izjava medijima rekao kako mu je Kokeza pretio. Kokeza je rekao da će se u narednih par dana videti koja će inicijativa biti pokrenuta u FSS-u.

"Možda imamo i svog kandidata za predsednika FSS-a ali nije vreme da ga saopštimo", rekao je Kokeza.

On je dodao da misli da Karadžić treba da napusti mesto prvog čoveka srpskog fudbala kao i da se Karadžiću "neke stvari priviđaju, što možda ima veze sa njegovim godinama".

Čović je zbog ranijih izjava najavio tužbu protiv Karadžića, a kako je naveo, sredstva od nje bi namenio za specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti Laza Lazarević. "Karadžić je danas izjavio kako iza saopštenja stoji Goran Vesić. Naša saopštenja su usaglašena i nemam šta da se pravdam Karadžiću. Nismo imali ličnu dimenziju i nismo dobili odgovor na određene stavove. Ja neću da se bavim Karadžićevom biografijom, on je dosta pomogao Zvezdi kada smo imali velikih problema sa registracijom", rekao je on. Čović je dodao da je Zvezda zasluženo izgubila od Javora u nedelju (2:4), ali da bi možda klub pobedio da ga je sudija "častio sa dva penala". "Nismo dobili odgovor da li je bio penal, karton ili faul nad golmanom, mi smo izgubili u Ivanjici i tada nam niko nije dosudio penal. Zasluženo smo poraženi od Javora, a možda bismo i dobili da nas je sudija častio sa dva penala. Nikada nismo krili svoje probleme, izgubili smo od Černomoreca i Javora i pitanje je da li bi neki klub mogao da se nosi s teretom koji mi imamo", rekao je Čović.

http://www.youtube.com/watch?v=d52swD4ttus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track