Zvezde Granda doživele udes, Vanja teško povređena!

Udarili u neobeleženu rampu

Zvezde Granda doživele udes, Vanja teško povređena!

Stars -
Stefan Petrušić autom udario u betonske stubove, ali je prošao bez povreda, Ana Sević ugruvana, dok je Mijatovićka zadobila prelome grudnog koša i tri pršljena

Ipak dobro prošli.Vanja Mijatović teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Novi Sad - Beogradu četvrtak veče oko 23.30 časova, kada je njen kolega Stefan Petrušić izgubio kontrolu nad vozilom „reno megan“.

Mlada zvezda „Granda“ sedela je na zadnjem sedištu i zadobila je višestruke prelome grudnog koša i tri pršljena. S njima je bila i Ana Sević, koja je ugruvana.Kako Kurir saznaje, do saobraćajke je došlo kada se troje pevača vraćalo s humanitarnog koncerta održanog te večeri u novosadskoj hali Spens.

Stefan je udario u neosvetljene betonske stubove za buduću naplatnu rampu. Hitna pomoć je ubrzo stigla, baš kao i Darko Lazić. Petrušić je prošao bez povreda, dok su Vanja i Ana prebačene u Klinički centar u Novom Sadu. Ana je ubrzo puštena kući, dok je Mijatovićka posle ukazivanja pomoći sinoć prebačena u kraljevačku bolnicu.- Vanja Mijatović je s teškim povredama grudnog koša, pluća i kičme primljena oko 19 časova i njeno opšte stanje je dobro. Svesna je i komunikativna, sa stabilnim vitalnim funkcijama, nema krvarenja i zasad nema potrebe za bilo kakvom hirurškom intervencijom - rekao je sinoć za Kurir direktor kraljevačke bolnice dr Zvonko Veselinović.Iz policije saznajemo da će protiv Petrušića biti podneta krivična prijava. Snežana Mijatović, Vanjina majka, po­t­vr­dila nam je da je njena ćerka dobro prošla.- Vanja je svesna, komunikativna, orijentisana, pokreće ruke i noge, što je najvažnije, s obzirom na to da su joj polomljeni pršljenovi. Dva puta su obavljene kompletne analize, neće biti operacije, već šest nedelja strogog mirovanja - rekla je za Kurir Snežana. (R. S.)

Foto: Damir Dragišević
Foto: Damir Dragišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track