Zvezde koje su "pale" na loše momke
Foto: Beta Ap

Nisu odolele

Zvezde koje su "pale" na loše momke

Pop kultura -

En Hatavej, Kejti Peri, Rijana i Bijonse samo su neke od poznatih dama koje nisu odolele "lošim" momcima

Ko može da odoli opasnim čarima nevaljog dečka ili devojke? Sigurno ne poznate ličnosti...

En Hatavej i Rafaelo Folieri

Dobitnica Oskara En Hatavej bila je žrtva momka po imenu Folijeri. Pravog umetnika za prevare... Ovaj italijan je ukrao milione dolara od investitora pre nego što je uhapšen i poslat u zatvor.

Elen Pompeo i Kris Ajveri

Elen Pompeo pala je na "čari" Krisa Ajevrija koji je zaglavio zatvor zbog prevara sa kreditnim karticama. Bio je godinu dana u federalnom zatvoru. Takođe je bio u zatvoru zbog dilovanja droge.

Dženifer Lopez i Kasper Smart

Dečko Dženifer Lopez, Kasper Smart nekoliko puta je bio u zatvoru zbog prebrze vožnje, ali i zbog vožnje bez dozvole. Takođe, on se i ne zove Kasper Smart, već Bau Pol Smart.

Lana Tarner i Džon Stompanato

Lana Tarner, slavna glumica iz 40ih godina bila je sa mafijašem iz Los Anđelesa Džonijem Stompanatom. Njihova veza završila se krvavo. Naime, ćerka glumice Čeril Krejn, umešala se u svađu između majke i Džonija. Izbola je nožem mafijaša koji je iskrvario na smrt.

Sandra Bulok i Džesi Džejms

Svi su bili iznenađeni kada se Sandra Bulok "smuvala" sa Džesijem Džejmsom. Osim što je poznat po tome da vara, kao što je i nju na kraju prevario, on je više puta bio na sudu zbog "mutljavina" sa novcem koje je radio preko svojih poslova.

Rijana i Kris Braun

Kris Braunov dosije u policiji otvoren je kada je prebio svoju tadašnju devojku Rijanu. Nakon toga, ona je često na sudu što zbog tuča, što zbog droge, a već godinama mu prete zatvorom.

Čarli Šin i Džindžer Lin

Mnogo pre nego što se i sam proslavio kao toliko problematičan, Čarli Šin je bio sa pravom kriminalkom. Džindžer Lin, naravno porno glumica i Šinova nekadašnja devojka, provela je neko vreme u zatvoru zbog utaje poreza, a potom je bila na klinici na odvikavanju od kokaina.

Šarliz Teron i Šon Pen

Šarliz Teron odnedavno je u vezi sa Šonom Penom... Američki mediji pišu da se nadaju da Pen godinama "omekšao" obzirom da je u prošlosti šest puta bio privođen zbog napada na svoju tadašnju partnerku Madonu.

Keti Peri i Rasel Brend

Keti Peri bila je sa Raselom Brendom koji je često bio hapšen. Povod njegovog zatvaranja su zavisnost o alkoholu i heroinu. Par se razišao posle 14 meseci braka.

Džej Zi i Bijonse

Iako je danas najuticajniji reper i producent, Džej Zijeva prošlost i nije tako sjajna. Bijonse je izabrala zaista lošeg momka. Osim što je bio diler droge, te je upucao svog brata, Džej Zi je i izbo jednog momka tokom tuče u jednom klubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja