ZVEZDE PREDVIĐAJU SKANDALE: Veza Ivana i Sare će biti puna ljubomore

Reč astrologa

ZVEZDE PREDVIĐAJU SKANDALE: Veza Ivana i Sare će biti puna ljubomore

Stars -
Zbog stvari koje nisu rešili u prošlosti, ljubomore i mogućeg povezivanja sa trećom osobom njihova veza će biti na velikom testu

Odnos manekenke Sare Trajanović i Ivana Marinkovića je u toku cele pete sezone rijalitija Farma bio veoma turbulentan da bi po završetku šoua i nakon što su se strasti smirile njih dvoje doneli odluku da započnu ljubavnu vezu.

Sveže objavljena romansa ovih dana će imati i svoj prvi test jer je Sara otputovala zbog poslovnog angažmana u Istanbul, a kontaktiran je poznati astrolog kako bismo videli šta kažu zvezde o njihovoj ljubavi.

"Trenutno su kod Sare naglašeni aspekti koji su vrlo bitni za ljubav ali ne samo u pozitivnom smislu. Samim tim što je Ivan trenutno u njenom životu znači da nije prolazan već emocije među njima mogu potrajati. Međutim, ovo ne znači da emocije mogu biti lake, mirne i stabilne – naprotiv očekuje ih dosta situacija koje će testirati njihovu ljubav. Kod Ivana je još krajem novembra bila naglašena promena u okviru emocija ali one sa sobom nose i probleme i razna iznenađenja i preokrete. Sada je situacija kod njega mirna ali se uskoro mogu očekivati prvi problemi", navodi astrolog, a zatim dodaje da će se već za nekoliko dana pojaviti prvi tragovi ljubomore što ne treba da čudi jer je Sara otputovala za Istanbul na dva meseca.

"Već posle 20-og februara se kod njega javljaju aspekti ljubomore i manje lepih osećanja, uglavnom one emocije koje bismo najradije izbegli a one sa sobom nose i ljubavne probleme ali i moguća razočarenja i prvi skandal. Maj je posebno naglašen i tada su moguće promene i mogu iznenaditi javnost novim događajima a mogu ih i povezivati sa nekim trećim osobama. Generalno im sledi napetost a pogotovo zbog nerešenih stvari iz prošlosti. Pošto su kod oboje naglašeni jaki aspekti koji donose nemir i probleme, a najviše kod Ivana, može se desiti da ljubav može trpeti zbog drugih problema. Ukoliko njihova veza "preživi" poslednju krizu te vrste u oktobru 2014. godine, onda se može nastaviti", završava astrolog.

http://www.youtube.com/watch?v=XkxbuJ_gY8I

NE PROPUSTITE:

LJUBAV PREKO ŽICE: Sara i Ivan na Skajpu se uspavljuju zajedno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track