Potpredsednik i član UO

Zvezdini kadrovi ulaze u FS Srbije

Fudbal

Autor:

Dušan Mrakić i Đorđe Stefanović će zauzeti važne funkcije u domaćem fudbalskom savezu

Dušan Mrakić, Đorđe Stefanović, FSS, crvena zvezda, fudbalski savez srbije,

Stefanović: Nije dobro da su Zvezda i FSS u sukobu

Pomirenje.
Crvena zvezda će prihvatiti poziv Tomislava Karadžića i postaviti svoje ljude u organe FS Srbije. Član Upravnog odbora crveno-belih Dušan Mrakić, prema saznanjima Kurira, trebalo bi da zauzme poziciju potpredsednika FSS, dok bi generalni sekretar kluba s Marakane Đorđe Stefanović postao član Izvršnog odbora Saveza.

- Nije dobro za fudbal u Srbiji da Zvezda i FSS budu u sukobu. Želimo da imamo predstavnike na najvažnijim mestima. Dakle, potpredsednika, člana IO, da budemo prisutni u Odboru za hitna pitanja i drugim organima Saveza. Sve to kako bi prvenstvo bilo pravičnije i regularnije. FSS bi trebalo da imenuje nezavisnog komesara, koji mora da bude osoba visokog morala, a koji bi istraživao sve malverzacije u srpskom fudbalu. On bi se bavio nameštanjem i „prijateljskim“ mečevima u srpskom fudbalu - rekao je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

(A. R.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (5)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • 1961

  1961

  ... kakve ste kriterijume imali za ovu dvojicu po znanju ili kilazi...

  6 Odgovori 
 • Milorad-SA

  Milorad-SA

  A taj nezavisni komesar bi po vasem trebalo da bude iz zvezde najverovatnije, ako nista drugo onda onaj Lukic da postavi nekog svog kriminalca! O cemu ovaj vise prica o nekoj neregularnosti, pa ljudi Boziji ko vam je kriv sto 5 godina neznate za "Sampionsku Titulu"! Tome ste samo vi sami krivi jer nemate ni trenera ni fudbalere koji mogu to da ostv ... više are ali zato imate ljude u upravi koji su u svakom momentu spremni da opljackaju kako kasu klupsku tako i svoje igrace! Zadnji primer je Pekovic, Borha itd! Kad treba da igrace isplatite onda dobiju nogu u zadnjicu i tako ih terate iz kluba! Borha vam je bio najbolji igrac a vi ga oteraste sta dalje onda reci! Sami sebe unistavate!

  5 Odgovori 
 • žika pauk

  žika pauk

  mi to hoćemo i tako mora da bude,inače istupamo iz lige iako se to neće ni primetiti.a taj mrakić mi je poznat.jel on beše sudija?da bre i babarogić...

  4 Odgovori 

Poslednji komentar

 • domacin

  domacin

  Kako mi se cini , Stefanovic je dosao iz Partizana ? kako on moze da bude g.sekretar u Zvezdi, i kako moze da oseti tu Zvezdu. Ustvari on nije navijac ni jednog kluba, on je navijac NOVCA, KORISTI. Sta on zna o fudbalu, pa taj covek nikada nije potrcao za loptom ! Stefanovic, a i jos mnogi, zajedno sa Lukicem treba da ODU iz CZ, da prepuste mesta b ... više oljima, pametnijima, postenijima, kojima je CZ stvarno u srcu, i znaju posao.

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!