Zvezdu vole pametni Srbi!

Bez dlake na jeziku

Zvezdu vole pametni Srbi!

Fudbal -
Mladi fudbaler iz Australije Eli Babalj, koji je nedavno pojačao Crvenu zvezdu, žestoko I nedvosmisleno prozvao navijače Partizana

Eto ti sad!

Mladi fudbaler Crvene zvezde Eli Babalj izjavio je da pametni Srbi navijaju za crveno-bele i tako bez ikakve zadrške direktno prozvao navijače Partizana. On je, između ostalog, u razgovoru s novinarima australijskog internet-portala poslao jasnu poruku o tome na koji način se u Srbiji određuju intelektualne sposobnosti građana.

Prema njegovim rečima, glavni parametar za to su boje kluba koje pojedinac preferira. Tačnije, pametni građani navijaju za crveno-bele.- Pre svega moram da kažem da je moj otac navijač Crvene zvezde i od kada znam za sebe, imao sam Zvezdine stvari - šalove, zastave, dresove...

Ovde se samo prate Zvezda i Partizan, ali većina ljudi, pametnih ljudi, navija za Zvezdu - iz neba pa u rebra izjavio je Babalj.

Anja Vukašinović

Zorana Pavić: Pomutio mu se razumVatrena navijačica Partizana, pevačica Zorana Pavić, kaže da je Babalju očigledno pala neka čudna voćka na glavu kad tako priča.- Eto šale niotkud! Ne znam koje mu je voće u Australiji pomutilo razum. Verovatno je pokušao da bude duhovit. U stvari, on je sigurno hteo da kaže da pametni navijaju za Zvezdu, a genijalci za Partizan - uz smeh je rekla Zorana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track