Stanija i Aleksandra se seksale sa crncem!

Seks na Kostariki

Stanija i Aleksandra se seksale sa crncem!

Stars -
Nakova i Dobrojevićka nakon eliminacije u „Survajveru“ pijane privele tamnoputog mladića

Nisu izdržale!Iako su više puta tokom učešća u rijalitiju „Survajver“ naglašavale da im nije do seksa, Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova su „protraćeno vreme“ nadoknadile odmah posle diskvalifikacije iz takmičenja. Njih dve su se posvađale i potukle, o čemu smo već pisali, a kad ih je produkcija uklonila iz šoua, našle su način da se pomire. I to zahvaljujući tamnoputom mladiću kojeg su delile u krevetu svu noć!

Stanija i Aleksandra su se iste večeri po ispadanju žestoko napile, srećne što su napustile pusto ostrvo, i obrele se u naseljenom mestu na Kostariki. U lokalu su smuvale atletski građenog momka i sve troje su završili u njihovoj sobi, otkriva za Kurir izvor iz produkcije šoua.

- Ponašale su se kao da su s lanca puštene! Isto popodne, poput alkoholičarki, udarile su po žestini u lobiju hotela, da bi im se u jednom momentu pridružio i tamnoputi mladić, gost hotela - priča naš sagovornik:

- Pili su bukvalno do uveče, nakon čega su nastavili žurku u jednoj od soba. S obzirom na to da se nisu pojavile na doručku, ali ni na ručku, samo se da pretpostaviti koliko im je druženje utroje bilo dobro. Mora da su bile veoma iscrpljene od seksa.

Ni Stanija ni Aleksandra nisu htele da otkriju šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Ali slatko su se nasmejale. Dovoljno.

(D. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track