Soraja postala Noletova komšinica

Soraja postala Noletova komšinica

Stars -
Vučelićkin dečko kupio luksuzan stan od 120 kvadrata u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu

Dobila dečka na lutriji!Soraji Vučelić je upala kašika u med. Nedavno je njen dečko, hrvatski biznismen Ivan Pripuza, kupio stan u Tivtu u okviru kompleksa Porto Montenegro. Tako je starleta postala komšinica Novaka Đoković! Proveli su nekoliko dana u novoj gajbi pre nego što su otišli u Rusiju, gde je Ivan otvorio firmu.

- Soraja je srećna žena jer se njen dečko maksimalno trudi da joj u svemu udovolji. Kupio je skupoceni stan u elitnom naselju. Ne mogu da vam opišem koji je to luksuz. Stan je od 120 kvadrata, na ogromnoj terasi je bazen... Enterijer je sav u mermeru. Zaista je predivno. Soraja je oduševljena, ali se ne hvali mnogo, ne znam zašto tu sreću drži u sebi - kaže naš izvor.

Vučelićka zaista nije želela mnogo da priča.

- Ne mogu da verujem da vi sve saznate. Zanima me odakle vam ta priča... Neću da demantujem jer bih lagala, ali ne želim da govorim o svom privatnom životu i takođe neću da eksponiram dečka, jer nam to zasad nije potrebno. Ali svaka vam čast - kazala je Soraja.

(M. D.)

Dobila sat od 14.000 €

Soraja je od Ivana dobila i „roleks” vredan 14.000 evra. Ovim poklonom ju je obradovao jer u Moskvi nisu mogli da uživaju kako je želela zbog demonstracija, već su neko vreme morali da provedu u hotelu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track