Staniju verio Rus!

Spremna za venčanicu

Staniju verio Rus!

Stars -
Dobrojevićeva pokazala verenički prsten koji je dobila od dečka Vladimira, s kojim od 1. maja živi u SAD

Zaljubljena do ušiju!Učesnica ovogodišnjeg rijalitija „SurvajverStanija Dobrojević staje na ludi kamen! Zgodna crnka je pre dve večeri u klubu „Stefan Braun“ na ruci nosila verenički prsten, koji je pre tačno mesec dana dobila od Vladimira, s kojim je u vezi.

- Kleknuo je usred kazina, pred svima! Bilo me je blam i bila sam skroz crvena jer su svi gledali i aplaudirali. Bilo mi je prijatno, ali na neki način i neprijatno - kaže za Kurir nasmejana Stanija, koja je, kao i svaka žena, uzbuđena zbog veridbe.

Plejbojeva zečica dodaje i da mnogo ceni to što je Vlada stabilan i obrazovan.

- On je dečko koji je završio fakultet, mnogo je vredan i ima cilj u životu, što ja mnogo poštujem - priča Dobrojevićeva, koja je zajednički život s verenikom započela prvog maja u Atlantik Sitiju, gde će uskoro, po svim prilikama, otići da živi.

(I. C.)

Ugovor na 70.000 evra!

Stanija je dobila ponudu da u „Revelu“ uskoro počne da radi kao generalni menadžer najveće diskoteke, kojoj se bliži otvaranje.

- Diskoteka se otvara za osam do dvanaest nedelja. Ugovor o plaćanju je od 80.000 do 100.000 dolara godišnje (od 62.000 do 78.000 evra) i to mi je najbolja poslovna ponuda koju sam imala. Zbog toga se sada, 4. jula, vraćam na obuku i, akobogda, za dvanaest nedelja ću početi to da radim - priča zgodna Novosađanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track