ANA NIKOLIĆ: Sa svim svojim muškarcima sam želela decu!
Foto: Damir Dervišagić

Veruje u brak

ANA NIKOLIĆ: Sa svim svojim muškarcima sam želela decu!

Stars -
Sa svakim svojim partnerom sam poželela brak i decu. U svakog svog muškarca bila sam ludo zaljubljena, volela sam ga do kraja, rekla je pevačica

Pevačica Ana Nikolić, koju mediji povezuju sa rukometašem Vladom Mandićem, kaže da bi volela da se u ovoj godini ostvari kao majka i da je tu želju imala sa svakim muškarcem s kojim je bila! Ona je izjavila da je toliko bila zaljubljena u svoje partnere da je sa svima htela da zasnuje porodicu.

"Sa svakim svojim partnerom sam poželela brak i decu. U svakog svog muškarca bila sam ludo zaljubljena, volela sam ga do kraja. Nisam žena čiju će decu podizati guvernante. Verujem u brak i moj stav je veoma tradicionalan", rekla je Nikolićeva.Podsetimo, pevačica je bila u vezi sa Mišom Radulovićem, poznatijim kao Miša Banana, kome je posvetila i neke pesme. Nakon raskida s njim, započela je romansu sa Matijom Ćorkovićem, a zatim sa Daliborom Matićem, koji je i tokom njihove veze u Švajcarskoj imao i ženu i decu. Potom je utehu pronašla u zagrljaju Milinka Mikice Filipovića, a onda se saznalo i za njenu burnu ljubavnu vezu sa Ćazimom Osmanijem, zbog koje je dobila batine od njegove devojke Mande Popović. Trenutno je povezuju sa rukometašem Vladom Mandićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja