DOMENIKO D.  PRIZNAO BRUTALO UBISTVO: Hildu sam britvom isekao po vratu!
Foto: Kurir štampano

Zločin u Frankfurtu

DOMENIKO D. PRIZNAO BRUTALO UBISTVO: Hildu sam britvom isekao po vratu!

Crna Hronika -
Čekić i britvu bacio u dve različite kante za smeće. Nakon saslušanja, tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu zbog teškog ubistva, kao i zbog prikrivanja zločina - prenose nemački mediji.

FRANKFURT - Domeniko dela Roka (26), koji je osumnjičen za ubistvo kozmetičarke Hilde Luinović Ajanović (29), priznao je na saslušanju u frankfurtskoj policiji da je svoju devojku nekoliko puta udario čekićem u glavu, da bi je potom britvom isekao po vratu.

- Udario sam je jedanput i ona je pala na patos. Kada sam video da je mnogo povređena, nastavio sam da je udaram čekićem. Potom sam uzeo brijač i prerezao joj vrat - izjavio je Domeniko dela Roka na saslušanju, što je preneo nemački list „Bild“.- Posle iživljavanja nad nemoćnom devojkom, Domeniko D. je, kako je ispričao, čekić i britvu bacio u dve različite kante za smeće. Nakon saslušanja, tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu zbog teškog ubistva, kao i zbog prikrivanja zločina - prenose nemački mediji.Domeniko D. je na svom profilu na Fejsbuku postavio fotografije s Hildom na kojima par deluje srećno i zaljubljeno, međutim, stvarnost je bila drugačija.- Iz stana u kojem su njih dvoje živeli često su se čule svađe - ispričale su komšije.

Telo ubijene Hilde nađeno je pre sedam dana u iznajmljenom stanu u Frankfurtu. Podsetimo, Ajanovićeva je s Dela Rokom započela vezu pre šest meseci, nakon što se razvela od oca svoje trogodišnje ćerke. Devojčica je živela s njom, ali je u trenutku ubistva bila u poseti ocu u Prijepolju. Ajanovićeva je po zanimanju bila kozmetičar i šminker, što se prema prvim saznanjima nemačkih medija nije dopadalo njenom dečku, navodno konzervativcu muslimanske veroispovesti.Zbog zapadnjačkog stila života, navodno je dolazila u sukob i sa roditeljima, protiv kojih je, nakon razvoda, podnosila krivične prijave jer se osećala ugroženom.

Z. N./EKP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track