SUVOZAČ U MINIJU: Dana Manevska pokazivala da ima mnogo para
Foto: Kurir Štampano

Manevska se promenila

SUVOZAČ U MINIJU: Dana Manevska pokazivala da ima mnogo para

Crna Hronika -
Bila je dobro dete, ali kad je krenula na studije, počela je bahato da se ponaša

SMEDEREVO - Dana Manevska (23) iz Smedereva, koja je sedela na mestu suvozača u „kantrimenu“ Marka Milićeva, studira u Novom Sadu.

- Dana je apsolvent na Ekonomskom fakultetu, dobar je student i ispite daje u roku. Ona je do pre tri-četiri godine bila veoma dobro dete i omiljena među svojim vršnjacima u Smederevu - kaže Danin poznanik.

Prema njegovim rečima, Dana je iz imućne i poznate smederevske porodice i ima starijeg brata.- Ranije su je roditelji dosta kontrolisali, nije mogla baš da ide gde hoće i s kim hoće. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, praktično otkako je krenula na studije, to se promenilo. Počela je da se bahato ponaša i da pokazuje da ima novca.

Maltene se ponašala kao da joj niko ništa ne može - ispričao je njen poznanik.Kako saznajemo, Dana se družila s Tamarom i Milicom, a Milićeva je poznavala površno i iz viđenja.- Ona je otišla u Novi Sad da se vidi s prijateljicama, a kako je završila u Beogradu, nemam pojma. Znam da tamo ima sestru od ujaka, koja je navodno malo problematična - kaže Danin poznanik.(M. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track