TIJANIN UBICA U BEOGRADU: Dragan Đurić poslat na psihijatrijsko veštačenje!
Foto: Kurir Štampano

Prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu

TIJANIN UBICA U BEOGRADU: Dragan Đurić poslat na psihijatrijsko veštačenje!

Crna Hronika -
Đurića će posmatrati tim neuropsihijatara i psihologa koji treba da procene da li je on u momentu zločina bio uračunljiv. Nakon toga će biti vraćen u zatvor u Subotici, a nalazi veštaka će biti dostavljeni tamošnjem sudu

BEOGRAD - Dragan Đurić (34), mesar iz Sunčina koji je brutalno ubio Tijanu Jurić (15) iz Subotice, prebačen je u Beograd na veštačenje.

Đurić je prošle nedelje prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu radi posmatranja, kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme ubistva.

"Đurića će posmatrati tim neuropsihijatara i psihologa koji treba da procene da li je on u momentu zločina bio uračunljiv. Nakon toga će biti vraćen u zatvor u Subotici, a nalazi veštaka će biti dostavljeni tamošnjem sudu", kaže izvor iz pravosuđa.

Đurićev novi branilac, Viktor Gostiljac izjavio je danas za alo.rs da je preuzeo predmet iz subotičkog suda, ali da o detaljima ne može da govori

."Nisam danas posetio mog klijenta u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, ali ću to učiniti ovih dana. Takođe moram da se upoznam sa predmetom", rekao je Gostiljac.

Inače, ukoliko se utvrdi da je Đurić tokom ubistva bio uračunljiv, preti mu 40 godina zatvora.

( Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track