VUČIĆ: Hapšenje Milićeva za nekoliko dana!
Foto: Kurir štampano

Ubistvo na Brankovom mostu

VUČIĆ: Hapšenje Milićeva za nekoliko dana!

Crna Hronika -
Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen, rekao je Vučić

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu, biti uhapšen i da je policija obavila odličan posao.

"Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen", rekao je Vučić novinarima u Obrenovcu.

Premijer je izjavio da će odbegli Marko Milićev, koji se krije u Turskoj pošto je osumnjičen za ubistvo Luke Jovanovića, biti uhapšen za nekoliko dana.

"Jedino što brine je kada imate četiri, pet mladih ljudi koji ćute o zločinu kojem su prisustvovali. Ne znam kako je moguće da smo vaspitali decu tako, počevši od mene do svih ostalih da su tako vaspitali decu. To je ono što mene brine", rekao je Vučić.

Vučić je, povodom navoda nekih medija, odbacio tvrdnje da je predsednik Nove stranke Zoran Živković bio taj koji je ukazao policiji na neophodnost pronalaženja ubice Jovanovića.

"Zar neko stvarno misli da je Živković ukazao na potrebu pronalaženja ubice. Da je tako, ja bih prvi reagovao", rekao je Vučić. Milićev je osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu u Beogradu pregazio Luku Jovanovića i da je pobegao sa lica mesta.

On je rekao da je policija pokazala da je država jača od svih i da radi svoj posao na odlučan i odgovoran način.

U Srbiji se uvek javljaju teorije zavere, dodao je, navodeći da je pre dva dana morao da odgovara na pitanja da li je to uradila Snežana Divac, što su pojedinci iskoristili da tvrde kako su upravo oni zaslužni što je otkriven počinilac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track