DEJAN UZ GOGU: Svi su se naslađivali njenom tragedijom, a niko da je podrži!
Foto: Printskrin, Fb

Velika podrška

DEJAN UZ GOGU: Svi su se naslađivali njenom tragedijom, a niko da je podrži!

Stars -
Žena se izborila sa tragedijom, smršala 15 kilograma i vraća se sa fenomenalnom pesmom i podrške nigde, napisao je Dejan Miličević

Folk pevačica Goga Sekulić imaće svoj estradni povratak na Pinkovom festivalu gde će se predstaviti pesmom "Rekord sam oborila", koju su za nju uradili Damir Handanović i Marina Tucaković.

Goga je u režiji Dejana Milićevića snimila i spot za pesmu u Hrvatskoj, a kako tvrde muzički znalci, reč je o numeri koja će zapaliti klubove i diskoteke.

Dejan je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije sa snimanja spota, a zatim je napisao jedan iskren komentar u kojem se vidi da je uz Sekulićevu sve vreme i da joj pruža veliku podršku

"Kada god nešto ekstra uradim nigde nikoga da pohvali. Žena se izborila sa tragedijom, smršala 15 kilograma i vraća se sa fenomenalnom pesmom i podrške nigde. A zato su svi bili tu da se naslađuju svadbom a posle sa tragedijom. E licemeri ljudi gorećete u paklu tako zli i oholi. A ja ću i dalje da pravim lepo, pozitivno, sjajno i trudiću se da me zlo ne dodiruje", napisao je Dejan.

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja