DŽEJ NE PRAŠTA: Adil je za mene mrtav!
Foto: Nebojša Mandić

EKSKLUZIVNO ZA KURIR Pevač zeta precrtao za sva vremena

DŽEJ NE PRAŠTA: Adil je za mene mrtav!

Stars -
Gledao sam ga ko sina, a on mi je pretukao ćerku, rekao je Džej ističući da to Adilu nikad neće oprostiti

Tast više ne želi da ga vidi.Džej Ramadanovski nikad neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je prebio ćerku Anu. Poznati pevač razočaran je zetovim postupkom i poručuje mu da su završili za sva vremena.Bio sam uz njega- Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena. Da li je ovo kameno doba pa da na takav način moramo da rešavamo probleme. Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete, zaista nemam reči za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad - rekao je Džej ekskluzivno za Kurir.On je prekinuo svaku komunikaciju sa zetom, koji je juče u prepodnevnim satima dao izjavu u policijskoj stanici u Borči o incidentu koji se dogodio u petak.Adil je negirao krivicu tvrdeći da nije tukao Anu, iako ona tvrdi da ju je brutalno prebio. - Nisam je udario. Samo sam je odgurnuo i malo protresao - rekao je pevač i dodao:Ana mi je vređala majku- Posvađali smo se jer mi je Ana vređala majku. Rekao sam joj da prekine s tim i da joj nikad više ne padne na pamet da govori loše o njoj - ispirčao je Maksutović.Svađa je postajala sve žučnija, pa se Adil iznervirao i uhvatio je za ramena i, kako on tvrdi, protresao i odgurnuo.- Rekao je da nikad ne bi tukao svoju ženu - kaže izvor.Ekipa Kurira uslikala je Adila pre i posle saslušanja, a kad smo ga upitali zašto je slagao da nije pretukao Anu kad je ona to javno obznanila, on nam se obratio:- Molim vas, da li možete da se pomerite? Kako ste vi? Jeste dobro? Hoćete kafu, nešto da popijete i pojedete? - tada je seo u auto i otišao.

Pobegla kod majke... Ana Ramadanovski
Pobegla kod majke... Ana Ramadanovski

I dalje negira... Adil juče u policijskoj stanici u Borči dao izjavu
I dalje negira... Adil juče u policijskoj stanici u Borči dao izjavu

Zbog stresaANA IZGUBILA MLEKO!Ana Ramadanovski je usled stresa koji je pretrpela nakon što ju je muž pretukao ostala bez mleka kojim doji njihovog dvomesečnog sina.

OdlukaTUŽILAŠTVO DANAS NA POTEZUTužilaštvo će danas na osnovu policijskog izveštaja o prikupljenim obaveštenjima odlučiti o pokretanju postupka protiv Adila Maksutovića. Ono bi, odmah po razmatranju izjava pevača i njegove supruge Ane, kao i priložene lekarske dokumentacije, moglo da pokrene istragu i kvalifikuje delo ili da traži dodatna obaveštenja. Adil je u petak, kad je prijavljen policiji, dobio prekršajnu prijavu.

REAGOVANJAAndrija MiloševićPORODICA JE SPALA NA NAJNIŽE GRANEAko je tačno, onda nemam pozitivno mišljenje o tome. Mnogo je nasilja u porodici i je kao simbol zajedništva i ljubavi na najnižim mogućim granama. Mina KostićOSUĐUJEM NASILJE NAD ŽENAMAOsuđujem nasilje nad ženama. Ne vidim logiku zašto bi muškarac digao ruku na svoju partnerku šta god da je uradila. I da je reč o mom rođenom bratu, isto bih vam odgovorila.Tatjana VojtehovskiADILA TREBA ZABRANITI SVUDANe pozivati Adila Maksutovića u televizijske emisije, ne uzimati intervjue i ne odlaziti na njegove nastupe. To je deo građanske svesti.Aleksandra JankovićSLAVA MU JE POMUTILA UMNasilje nad ženama je nedopustivo kakva god da je provokacija u pitanju. Žene po porođaju imaju hormonski disbalans i umeju da budu potištene i razdražljive. Teško mi je da objasnim Adilovo ponašanje. Objašnjenje možda treba tražiti u tome što je u poslednje vreme dočekao svojih pet minuta slave, sa čime nije uspeo da se izbori. Daj bože da posle ovog gesta nikad više ne učini nešto slično. Maja VolkADILA TREBA KASTRIRATI!Zastrašujuće! Svoj stav o tom pitanju sam javno izrekla - takve ljude treba kastrirati. Mora policija da ih privodi, tu nema mesta pregovorima. Muškarce najviše boli kad ih kazne po džepu. Treba učiti žene da nisu žrtve niti krive. Potrebna je jedna sveobuhvatna edukacija. I sama sam bila žrtva zlostavljanja i dugo mislila da će mi se muž popraviti, sve dok jednom nije pokušao da me ubije. Tad sam pobegla glavom bez obzira!Marijana MićićON JE JADNIK I ZA LUDNICU JEPretuče ženu, a onda izjavljuje: „Neko mi namešta, ljubomorni su na moju karijeru!“ Isuse, u ludnicu! Po njegovim izjavama čini mi se da mu je karijera važnija od žene i posledica onoga što joj je uradio! Jadnik! Ovom pevaču što bije ženu bih, pored redovnih kazni, zabranila da se ikada više pojavi na televiziji. Da ga niko nikada više ne vidi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track