LUKIJAN IVANOVIĆ: Spreman sam da za voljenu dam i poslednji delić sebe!

Finalista X Factor

LUKIJAN IVANOVIĆ: Spreman sam da za voljenu dam i poslednji delić sebe!

Stars -
Budući da sam u ovom trenutku maksimalno skoncentrisan na karijeru, emocije su u drugom planu. Daleko od toga da mi zaljubljenost ne prija, volim da volim

Finalista X Factor, dvadesetjednogodišnji Lukijan Ivanović iz Banjaluke, sa lakoćom je osvojio simpatije na ovim prostorima prilično izbirljivog auditorijuma. Svestan svojih kvaliteta i ohrabren nesebičnom podrškom mentora Emine Jahović-Sandal, talentovani kantautor sigurnim korakom ide napred, ka ostvarenju muzičkih snova, ali i lepšoj i bezbrižnijoj budućnosti.

"Od decembra sam u Beogradu, osamostalio sam se i prvi put odvojio od porodice. Žao mi je što praznike nismo proveli zajedno. Nedostaju mi roditelji, brat i sestra, klavir, prostor u kome sviram. S druge strane, stekao sam mnogo novih prijatelja i upoznao značajne ljude iz sveta šou-biza, koji će mi sigurno biti od koristi u budućnosti. Muzika je moj kiseonik. Roditelji su me učili da ne odustajem, da se borim da stignem do cilja, pogotovo ako je reč o nečemu što istinski volim, a muzika je definitivno ono što me ispunjava i čini srećnim", kaže mladi pevač.

Osim što je jedan od favorita za pobedu, Ivanović je veliki miljenik nežnijeg pola. Ipak, on u ovom trenutku nema vremena za ljubav."Žene i muzika. Obe traže posvećenost, pažnju i ljubav. Budući da sam u ovom trenutku maksimalno skoncentrisan na karijeru, emocije su u drugom planu. Daleko od toga da mi zaljubljenost ne prija. Volim da volim, a za onu koja me očara i učini ispunjenim spreman sam da dam i poslednji delić svoga bića", ističe sve popularniji muzičar.

NE PROPUSTITE:

X FACTOR: Haris Ćato ide kući, publika spasila Lukijana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track