MIKIJEV STRIC: Iz vojske je pobegao, a neće sa Farme

Pčelar ne brine za posledica

MIKIJEV STRIC: Iz vojske je pobegao, a neće sa Farme

Stars -
Stric Mikija Đuričića tvrdi da su znali da neće izdržati dugo na imanju i da su očekivali da će odustati

Stric Miroslava - Mikija Đuričića, koji je svojevoljno napustio imanje u Lisoviću i tako diskvalifikovan iz šoua, kaže da da je porodica očekivala takav potez i da nisu iznenađeni.

"Iz vojske je pobegao, a neće iz Farme. Bilo mu je muka od svih ljigavih ljudi tamo", ispričao je Mikijev stric Milan.Kaže da ga je Miki sinoć pozvao i rekao da ne može više. "Došao je rano ujutru u Kupinovo. On je dobro, ali ne zna kakve su posledice i nisam siguran da ga se trenutno i tiču", ispričao je Milan.

On dodaje da Miki sigurno nije uzeo pare od honorara unapred, kao što kaže Zorica Marković."Ma, nema ker za šta da ga ujede, kakve pare?!

Podsetimo, Miki je u nekoliko navrata napuštao i druge rialitije u kojima je učestvovao. U Velikom bratu 2006. godine izdržao je 15 dana, a zatim je tražio da ga puste. Opet se obreo u kući na Košutnjaku 2007. godine, koju je napustio čim se u njoj pojavio njegov otac Mirko.Preksinoć je Miki sam napustio imanje u Lisovuću i pešačio 56 kilometara po maraku da bi došao kući u Kupinovo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track