NAPUŠTA SRBIJU: Filip Panajotović odlazi u Šangaj zbog Ruskinje!
Foto: Kurir štampano

Ljubav i posao

NAPUŠTA SRBIJU: Filip Panajotović odlazi u Šangaj zbog Ruskinje!

Stars -
Istina je da sam odbio poslovni angažman u Pekingu i da ću otputovati u Šangaj, gde ću ostati tri meseca, a da li zbog neke Ruskinje odlazim tamo, neka to za sada ostane moja stvar, izjavio je Filip

Filip Panajotović izgleda da je preboleo Staniju Dobrojević, jer je odlučio da umesto Peking ode u Šangaj, i to zbog atraktivne manekenke iz Rusije.

Kako saznajemo, kada je čuo da će Ruskinja sa kojom je u kontaktu preko društvenih mreža u Šangaju biti u isto vreme kad i on, Filip je odbio poslovni angažman u Pekingu, te će se za dve nedelje uputiti u najveći grad Kine.

"Filip je preko svoje modne agencije dobio dve poslovne ponude, jednu u Pekingu i drugu u Šangaju. On se dugo dvoumio u koji će grad otići, a onda je čuo da će u isto vreme kad i on u Šangaju biti atraktivna manekenka iz Rusije kojom je on oduševljen, pa je doneo definitivnu odluku da tamo putuje.

On je u kontaktu sa njom preko društvenih mreža i zaista mu se mnogo dopada, tako da jedva čeka da za dve nedelje ode tamo kako bi proveo vreme s njom. U pitanju je veliki poslovni angažman, te će Filip u Šangaju ostati tri meseca, gde će se baviti modelingom", izjavio je izvor blizak manekenu.

U nameri da saznamo šta Filip ima da kaže povodom puta u Šangaj, kontaktirali smo sa manekenom, koji je bio prilično tajnovit.

"Istina je da sam odbio poslovni angažman u Pekingu i da ću otputovati u Šangaj, gde ću ostati tri meseca. Odlučio sam da se više posvetim svojoj karijeri i srećan sam što se moji planovi polako ostvaruju", izjavio je Filip, a na pitanje da li je tačno da zbog atraktivne Ruskinje odlazi u Šangaj, Panajotović je odgovorio:

"Mogu reći da su Ruskinje koje se bave ovim poslom izuzetno lepe devojke, a da li zbog neke odlazim tamo, neka to za sada ostane moja stvar", kaže Panajotović.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track