POGLEDAJTE: Murinjo zadržavao pomoćnika koji je pokušao da napadne glavnog sudiju
Foto: Reuters

U Čelsiju ogorčeni suđenjem

POGLEDAJTE: Murinjo zadržavao pomoćnika koji je pokušao da napadne glavnog sudiju

Fudbal -
Želim da čestitam sudiji Majku Dinu na fantastično odrađenom poslu, rekao je posle meča portugalski stručnjak

LONDON - Fudbaleri Čelsija propisno su se obrukali pošto su na svom terenu izgubili od poslednjeplasiranog Sanderlenda sa 2:1 i time znatno umanjili šanse da osvoje titulu.

Gosti su do pobede stigli iz sumnjivog penala, a domaći igrači u nekoliko navrata od sudije Majka Dina tražili da pokaže na belu tačku. Kako se ništa od toga nije dogodilo, odmah posle penala za goste u 82. minutu, Murinjov pomoćnik i zemljak Rui Farija prosto je "poludeo".

Farija je hteo da se obračuna sa Majkom Dinom, žestoko je nasrtao na njegu, ali je uspeo da ga zadrži niko drugi do Murinjo, koji je i sam poznat po temperamentu.

Murinjo je posle meča bio veoma kratak.

"Želim da istaknem samo četiri stvari. Žao mi je ako mi postavite još pitanja, ali ponoviću samo ove četiri stvari. Želim da čestitam mojim igračima, dali su sve od sebe. Želim da čestitam Sanderlenu. Želim da čestitam sudiji Majku Dinu na fantastično odrađenom poslu. Želim da čestitam i Majku Rajliju (glavni čovek za suđenje u Premijer ligi) jer je ove sezone uradio sjajan posao što se tiče kreiranja šampionata. Čestitam im svima, nemam šta više da kažem", rekao je Murinjo po završetku meča.

Bio je ovo prvi poraz Čelsija pod vođstvom Murinja na domaćem terenu u Premijer ligi, i to u 78. meču.

http://www.youtube.com/watch?v=jUFxjv1fto0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track