PORODICA BOLESNOG DEČAKA: Sa Ibrahimovićem ćemo se videti tek naredne nedelje

Zauzet do ponedeljka

PORODICA BOLESNOG DEČAKA: Sa Ibrahimovićem ćemo se videti tek naredne nedelje

Fudbal -
Švedski fudbaler zbog obaveza neće biti u mogućnosti da se ove nedelje vidi sa Hajrudinom, pa će po svemu sudeći do susreta doći posle ponedeljka

SARAJEVO - Vest da je Zlatan Ibrahimović sleteo u Sarajevo kako bi obišao dečaka Hajrudina Kamenjaša (8) brzo se proširila putem medija, ali se pokazala netačnom.

Porodica Kamenjaš demantovala je da je švedski fudbaler stigao u BiH i precizirala da se do kraja ove nedelje neće videti sa napadačem Pari Sen Žermena.

"U konktaktu smo sa Zlatanovim menadžerom, očekujemo da se Hajrudin susretne sa njim, ali prema našim informacijama on neće imati slobodnog vremena do kraja sedmice da ga poseti. Nadamo se da će posetiti Hajrudina iduće sedmice", rekla je Hajrudinova sestra Merjema.

I sa Sarajevskog aerodroma stigao je demanti informacije da je Zlatan Ibrahimović sleteo u glavni grad BiH.

"Proverio sam sa svojim saradnicima, na Aerodrom niko nije sleteo i nema nikakvih najava da je predviđeno sletanje malih aviona", rekao je za bosanske medije direktor Sarajevskog aerodroma Ivica Veličan.

Zlatan Ibrahimović je za bosanske medije potvrdio da ne može da dođe u Sarajevo i da postoji mogućnost da se sa Hajrudinom sretne u Francuskoj.Menadžer službenog navijačkog šopa Pari Sen Žermena i blizak prijatelj Ibrahimovića, Vladimir Knežević potvrdio je za bosanske medije kako Zlatan Ibrahimović neće moći doći u Sarajevo.“Evo, upravo sam bio sa Zlatanom. Ibra mi je rekao: Nažalost, neću moći da dođem. Zlaja je malom dao potpisan dres, ali neće moći da dođe do Hajrudina, nemoguće je. Mora da poseti i drugu decu. Biće mu teško”, kaže Knežević.Ibrahimović je Hajrudinu spremio poklone, između ostalog i potpisani dres koji je nosio protiv Benfike u sredu uveče na meču Lige šampiona.Međutim, i dalje postoji šansa da Ibrahimović primi Hajrudina u Francuskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track