Prepoznajte lopova koji je ukrao bicikl Japancu!

Apel policije

Prepoznajte lopova koji je ukrao bicikl Japancu!

Društvo -
Mladić starosti oko 25 godina, visine oko 180 santimetara, srednje građe, smeđe kose srednje dužine, imao je u trenutku izvršenja krivičnog dela na sebi žutu majicu kratkih rukava, kratke pantalone tamne boje i crne patike
1 / 4

BEOGRAD - Beogradska policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem sa fotografije, koji je u Novom Beogradu, ispred Tržnog centra "Ušće" ukrao bicikl, vlasništvo japanskog državljanina Rio Asadžija, saopšeno je danas iz MUP-a.

Kako je navedeno, nepoznati muškarac, koji je izvršio krivično delo teška krađa, snimljen je sigurnosnim kamerama pre i u trenutku krađe bicikla kojim je Japanac išao na put oko sveta.

Asadži je 18. jula, nešto posle 17 časova, ispred TC "Ušće" u Bulevaru Mihajla Pupina br. 4, ostavio bicikl marke "panasonik" model OSC7, bele boje, sa "šimano" menjačem sa 27 brzina i nosačima za torbe na prednjem i zadnjem točku.Vlasnik je bicikl uredno zaključao sigurnosnom sajlom na mestu predviđenom za parkiranje bicikla.

Mladić starosti oko 25 godina, visine oko 180 cm, srednje građe, smeđe kose srednje dužine, imao je u trenutku izvršenja krivičnog dela na sebi žutu majicu kratkih rukava, kratke pantalone tamne boje i crne patike.

Policija moli građane da u slučaju identifikacije ili pronalaženja NN lica, kao i bilo kakvih korisnih saznanja, obaveste policijske službenike Policijske stanice Novi Beograd, na broj telefona 011.3008143 koji je u funkciji 24 časa ili 011.3008138, 011.3008140.

Asadži, kojem je na putu oko sveta dugom skoro 20.000 kilometara skupoceni bicikl crne boje, koji se može kupiti samo u Japanu, ukraden baš u Boegradu, apelovao je na građane i policiju da mu pomognu.

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će svim medijima u Srbiji biti poslat video snimak i fotografija, na kojoj je zabeležen momenat krađe bicikla, zbog toga što bezbednosne službe nisu uspele da identifikuju o kome se tačno radi.

http://www.youtube.com/watch?v=4F2u16FTigk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track