PRVO DETE, PA BRAK: Jelena i Čupo prave bebu!

Hoće potomstvo

PRVO DETE, PA BRAK: Jelena i Čupo prave bebu!

Stars -
Jeleni se javila želja za materinstvom, pa je vereniku Čupi predložila da pokušaju da naprave bebu, što je on s oduševljenjem prihvatio

Pobednica Farme 5 Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač otputovali su na Zlatibor, gde rade na potomstvu! Njih dvoje odlučili su da daleko od očiju javnosti uživaju u planinskoj lepotici, na kojoj žele da naprave potomka."Jeleni se javila želja za materinstvom, pa je vereniku Čupi predložila da pokušaju da naprave bebu, što je on s oduševljenjem prihvatio. S obzirom na to da su i dalje u žiži interesovanja, njih dvoje su se povukli nakratko iz medija kako bi se posvetili jedno drugom i pokušali da ostvare san da postanu roditelji", priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da će, nakon što im se želja ostvari, organizovati venčanje.

"Daleko od gradske vreve i pritiska javnosti, njih dvoje uživaju u ljubavi, domaćoj hrani i svežem planinskom vazduhu i trude se da Jelena ostane trudna. S obzirom na to da se Čupo ostvario kao otac, jer iz prethodnog braka ima dvoje dece, a rediteljka nema potomstvo, ona žarko želi da se nađe u ulozi majke. Kako su vereni i u ozbiljnoj su vezi, nema sumnje da će ovu želju uskoro i ostvariti, a usledila bi dugo najavljivana svadba", rekao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track