SORAJA SE NE BOJI STANIJE: Tražiću da suđenje bude javno!

Starlete na ratnoj nozi

SORAJA SE NE BOJI STANIJE: Tražiću da suđenje bude javno!

Stars -
Navikla sam da me proganjaju spodobe i rugobe, te takve ignorišem. Videćemo se na sudu, kaže Soraja najavljujući kontratužbu

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić već duže se prepucavaju uvredama. Vrhunac je bio Sorajin intervju u kojem tvrdi da je Stanija oralno zadovoljavala njenog druga Matiju, što je on tada potvrdio. Kasnije se, međutim, predomislio i povukao izjavu.

Bez obzira, dve starlete rešile su da okršaj ubuduće nastave preko nadležnih institucija. Ovaj trend je prva pokrenula Stanija.

"Odlučila sam da presavijem tabak i da tužim Soraju, kao i novine koje su objavile da sam oralno zadovoljavala Matiju", rekla je Stanija, koja je planirala da tuži i Matiju. Od te tužbe je kasnije odustala jer je on priznao da je sve izmišljotina u režiji Soraje. Stanija kaže da će suparnicu ipak goniti.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević

S druge strane, ni Soraja nije sedela skrštenih ruku, pa planira kontratužbu. Animozitet između srpskih starleta datira odavno, ali je "javni rat" nastupio pre dva meseca, kada su im producenti televizije Pink predložili učešće u rijaliti šou-programu u kojem bi bile jedine učesnice. Stanija je tada izjavila da joj ne pada na pamet da sa Sorajom bude u istoj emisiji te iznela niz uvredljivih razloga. Tada su u javnosti počele da iznose prljav veš, čiji ćemo epilog videti na sudu.

Soraja Vučelić
Soraja Vučelić

"Navikla sam da me proganjaju spodobe i rugobe, te takve ignorišem. Videćemo se na sudu, kaže Soraja najavljujući kontratužbu. Zahtevaću da suđenje bude javno kako bi svi čuli šta imam da kažem. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svedok, a ne kao Stanijin. Čuvam sve njegove poruke u telefonu, a kojima se dokazuje da je sve što sam izjavila istina. Za sve što kažem ili uradim, posedujem dokaze", rekla je Soraja Vučelić.

http://www.youtube.com/watch?v=T2fK4gu851c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track