HRVAT KOJI JE ODRŽAO LEKCIJU ALBANCIMA: Srbi, lipo dočekajte Bilića, pola moje rakije dajte njemu!

Poruka Splićanina Mira

HRVAT KOJI JE ODRŽAO LEKCIJU ALBANCIMA: Srbi, lipo dočekajte Bilića, pola moje rakije dajte njemu!

Fudbal -
Ja bih vas zamolija da moga Slavena lipo dočekate u Beogradu. Pravi je čovik, roker i Dalmatinac. Pola one rakije, piva i vina, što ste meni obećali dajte mom Slavenu, a drugu polovicu čuvajte za mene kad me žena pusti u Beograd, napisao je Miro

Splićanin Miro, čovek koji je oduševio Srbiju, ali i ceo Balkan sjajnim komentarom nakon prekinute utakmice između fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije, ponovo se oglasio i pozvao Srbe da na pravi način dočekaju njegovog sugrađanina Slavena Bilića.Bilić, nekadašnji hrvatski fudbaler i selektor, trenutno je trener turskog Bešiktaša, koji sutra uveče gostuje Partizanu u utakmici trećeg kola Lige Evrope.

"Ja bih vas zamolija da moga Slavena lipo dočekate u Beogradu. Pravi je čovik, roker i Dalmatinac. Pola one rakije, piva i vina, što ste meni obećali dajte mom Slavenu, a drugu polovicu čuvajte za mene kad me žena pusti u Beograd", napisao je Miro.

Ovaj Splićanin je posle prekida utakmice Srbija - Albanija "očitao lekciju" Albancima zbog nezapamćene provokacije sa puštanjem bespilotne letelice, drona, sa zastavom tzv. velike Albanije iznad stadiona u Humskoj.Na istom mestu, sutra uveče od 21.05 odigraće se utakmica Partizan - Bešiktaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track