UŽIVO BLOG: Mertezaker napušta reprezentaciju Nemačke
Foto: Reuters

Najnovije informacije iz sveta sporta

UŽIVO BLOG: Mertezaker napušta reprezentaciju Nemačke

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:55 - Ros Barkli do dva meseca van terena zbog povrede kolenaFudbaler Evrtona Ros Barkli mogao bi da odsustvuje do dva meseca sa terena zbog povrede kolena koju je zadobio na današnjem treningu. Britanski mediji su preneli da se taj 20-godišnji fudbaler povredio na treningu, a teren je napustio tek pošto mu je klupski lekar imobilisao koleno. Barkli će sutra na detaljan pregled da bi se utvrdila težina povrede, a mediji spekulišu da će odsustvovati s terena šest do osam nedelja.

23:25 - Poraz Zimonjića i Nestora Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor poraženi su u četvrtfinalu od Francuza Žilijena Benetoa i Eduarda Rožea-Vaslana 2:0 (6:3, 6:4).Zanimljivo je da je Beneto samo nekoliko sati ranije odigrao meč u tri seta i porazio Stena Vavrinku za plasman u polufinale singla.23:00 - Karlos Sančes prešao u Aston ViluDosadašnji fudbaler španskog Elčea Karlos Sančes potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Aston Vilom, saopštio je engleski premijerligaš. U saopštenju se ne navode detalji ugovora, ali britanski mediji spekulišu da je cena transfera tog fudbalera sredine terena 4,7 miliona funti.

22:20 - Francuzi odabrali tim za Mundobasket Edvin Džekson dobio je prednost u odnosu na Čarla Kahudija i našao se na konačnom spisku selektora košarkaša Francuske Vensana Kolea za Svetski kup. Odlična vest za Francuze jeste da je Boris Dijao rešio probleme sa osiguranjem i da će moći da zaigra na narednim pripremnim mečevima.Spisak Francuske: Boris Dijao, Nikolas Batum, Mikael Želabal, Nando de Kolo, Rudi Gober, Žofre Lovernj, Tomas Ertel, Jan Mahinmi, Antoan Dio, Edvin Džekson, Floran Pjetrus, Evan Furnije.

21:40 - Mertezaker napušta reprezentaciju Nemačke Nemački fudbaler Per Mertezaker saopštio je da je završio reprezentativnu karijeru u 29. godini.

21:13 - Hadžibulić u Al TadamonuFudbaler sredine terena Semir Hadžibulić potpisao je jednogodišnji ugovor sa kuvajtskim premijerligašem Al Tadamonom iz Farvanije."Prezadovoljan sam, klub je stabilan i stalno napreduje. Bili su sedmi u prošlom prvenstvu, ambicije su da budu i bolji. Takmičenja startuju za sedam dana. Dosta je stranaca, a kvalitetom se ističe Brazilac Elijaš", rekao je Hadžibulić

20:40 - Sahranjen bivši predsednik BešiktašaStotine navijača prisustvovalo je sahrani bivšeg predsednika turskog Bešiktaša Sulejmana Sebe, koji je umro u Istanbulu u 88. godini. Seba, predsednik Bešiktaša od 1984. do 2000. godine, umro je u sredu. On je od penzionisanja bio počasni predsednik tog kluba.Sahrani su prisustvovali i predsednik Turske Abdulah Gul, i predstavnici rivalskih klubova

19:56 - Gradonačelnik Novog Sada Vučević primio kajakašeGradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je kajakaške reprezentativce Srbije, članove kajak-kanu kluba “Vojvodina”, Vladimira Torubarova i Simu Boltića koji su nedavno osvojili medalje na Svetskom kajakaškom prvenstvu u Moskvi.Čestitajući takmičarima i klupskom rukovodstvu na postignutom uspehu, Vučević je rekao da su oni, ostvarenim impozantnim rezultatima ove godine na svetskom i evropskom prvenstvu za seniore i mlađe kategorije, na najbolji način predstavili državu, grad i svoj klub.

19:05 - Barselona našla beka u Brazilu Huan Kvadrado je i definitivno otpao sa liste želja Barselone, Dani Alves će ostati još jednu sezonu, kada mu zvanično ističe ugovor, a katalonski gigant dovodi još jedno veliko pojačanje. I to baš na mestu desnog beka! U pitanju je 24-godišnji Daglas Pereira dos Santos, ili skraćeno Daglas, koji od 2012. godine za hleb zarađuje u dresu Sao Paula.

18:16 - Pulis napustio Kristal PalasNajbolji menadžer prošle sezone u Premijer ligi Toni Pulis napustio je Kristal Palas, manje od 48 sati uoči starta nove sezone u engleskom elitnom fudbalskom takmičenju.Na zvaničnom sajtu londonskog kluba ne spominju se razlozi prekida saradnje, ali mediji na Ostrvu tvrde da je Pulis došao u sukob sa predsednikom Stivom Parišom, nezadovoljan načinom na koji je odrađen prelazni rok.

17:30 - MALER: Kelhar pokidao ligamente, propušta celu sezonu u ŠefilduBivši štoper Crvene zvezde Dejan Kelhar doživeo je tešku povredu samo što je prešao u Šefild Venzdej i gotovo sigurno će propustiti celu predstojeću sezonu.Slovenački štoper je na prijateljskoj utakmici sa Njukaslom pokidao ligamente kolena, pa ga očekuje duža pauza, tek što se izborio za šestomesečni ugovor sa ekipom iz Čempionšipa. "Skeniranje nije donelo dobre rezultate, jer je potrebna operacija. Nije delovalo da će biti tako, pošto je prekršaj delovao bezazleno. Teško da će igrati ove sezone, to je kletva štopera koja se izgleda prenela od prošle sezone i ovo je veliki udarac za nas", rekao je trener Šefilda Stjuart Grej.

17:10 - Marko Perović potpisao za Radnički iz Kragujevca Marko Perović ponovo se vratio u srpski fudbal i u narednom periodu braniće boje Radničkog iz Kragujevca. Bivši krilni napadač Crvene zvezde označen je kao najveće pojačanje "crvenih đavola" u letnjem prelaznom roku. Perović je u mlađim kategorijama igrao za Prištinu, a 2000. je postao član Crvene zvezde.Najbolje dane u karijeri proživeo je igrajući za crveno-bele i Bazel, u koji je stigao upravo iz Zvezde. Sa klubom iz Ljutice Bogdana osvojio tri titule prvaka i četiri kupa, dok je sa Bazelom po jednom bio šampion i najbolji u Kupu Švajcarske. U sezoni 2011/2012 vratio se u Zvezdu, ali je odigrao samo dve utakmice. Nastup više zabeležio je u dresu OFK Beograda 2013.

16:35 - Alveš još godinu dana u BarseloniFudbaler Barselone Dani Alveš i narednih godinu dana igraće za taj klub, potvrdila je njegova portparolka Dinora Santa Ana. Prethodnih nedelja španski mediji pisali su o realnoj mogućnosti da Alveš napusti klub, pošto navodno trener Luis Enrike smatra da je Brazilac višak u timu za novu sezonu. Ipak, stvari su se očigledno promenile, pa će Alveš ostati do sledećeg leta na Nou Kampu kada mu ističe ugovor sa Barselonom. Tada će moći da napusti Barselonu bez obeštećenja. Alveš je u Barselonu došao 2008. godine iz Sevilje, a za katalonski klub odigrao je 297 mečeva i dao 20 golova.

16:11 - Kanatlarovski: Želimo pobedu protiv ČukaričkogTrener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski rekao je, uoči utakmice protiv Čukaričkog u drugom kolu Super lige Srbije, da njegovim fudbalerima neće trebati dodatni motiv na beogradskom Banovom Brdu. "Nema većeg motiva od kvalitetnog protivnika i idealnih uslova za igru. Očekujem i objektivno suđenje. Nadam se pozitivnom rezultatu u Beogradu, gde se uvek igra dobar fudbal", rekao je Kanatlarovski. Za sastav neće konkurisati povređeni Miloš Živković, a manjih problema imao je i Stefan Savić. S druge strane, kazne zbog crvenih kartona odradili su Vladimir Otašević i Lazar Pajović, a oporavio se i prehlađeni Predrag Pavlović. "Dobro je što se oni vraćaju. Najveći problem je što nisu svi na istom nivou pripreme, dolazili su parcijalno. Ipak, sedam dana duže smo zajedno na okupu u odnosu na prvo kolo, uvideli smo svoje vrline i mane", zaključio je Kanatlarovski.15:48 - Pogledajte kako se Vilšir našalio sa saigračem

15:20 - Ter Štegen propušta početak sezoneNovi golman Barselone Mark Andre Ter-Štegen propustiće početak sezone u Primeri, pošto će pauzirati dve do tri nedelje zbog povrede leđa, saopštio je katalonski gigant. Nemački čuvar mreže povredio se u ponedeljak na treningu, tako da će ga 24. avgusta, u prvom kolu Primere protiv Elčea, zameniti još jedan novajlija, Čileanac Klaudio Bravo. Ter-Štegen je letos došao iz Borusije Menhlengladbah u Barselonu sa kojom je potpisao ugovor na pet godina.

14:51 - Jagodina dovela Nemanju ArsenijevićaFudbalski klub Jagodina dobio je još jednog novog igrača - napadača Nemanju Arsenijevića, za koga je trener Mladen Dodić rekao da je najveće pojačanje u ovom prelaznom roku. "Mislim da je naše poslednje pojačanje ujedno i najveće. Očigledno je da želimo da što jači uđemo u prvenstvo, ambicije su nam velike", kazao je Dodić. Arsenijević ima 28 godina, a u Jagodinu je došao iz Novog Pazara. Pre toga je igrao za Slobodu iz Užica i OFK Beograd. "Drago mi je što sam stigao u klub koji je među prva tri kluba u zemlji. Prošle godine su završili na trećoj poziciji, osvajali su Kup, prošle godine su igrali finale Kupa, konstantno izlaze u Evropu, što mnogo govori o ozbiljnosti kluba", kazao je Arsenijević.14:25 - UEFA kaznila Ruh, Dinamo i SlovanEvropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je tri istočnoevropska kluba zbog rasističkog ponašanja navijača na utakmicama Lige šampiona i Lige Evropa proteklog meseca. U saopštenju Uefe navodi se da će delovi stadiona Slovana iz Bratislave, Dinama iz Moskve i Ruha iz Horžova biti zatvoreni na predstojećim kvalifikacionim utakmicama zbog neprimernog ponašanja njihovih navijača. Uefa, međutim, nije objavila detalje incidenata. Slovan će u plej-ofu Lige šampiona u sredu dočekati BATE Borisov, Dinamo će ugostiti Omoniju u Ligi Evropa, dok će se Ruh sastati s Metalistom iz Harkova.

13:58 - Odbojkašice poražene od JapanaŽenska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Japana sa 1:3 u utakmici prvog kola I grupe trećeg vikenda I divizje Gran prija. Utakmica se igrala u kineskom gradu Makau, a rezultat po setovima bio je 25:17, 10:25, 25:17 i 25:19. U selekciji Srbije najefikasnija bila je Milena Rašić sa 14 poena, dok je Brankica Mihajlović zabeležila 11. U reprezentaciji Japana istakla se Jukiko Ebata sa 24 poena. Srbija je ovim porazom došla u neugodnu situaciju, te je neizvestan plasman ekipe na završni turnir Gran Prija u Japanu. Za plasman na završni turnir, Srbiji su u predstojeća dva meča, protiv Kine i Južne Koreje, potrebne dve pobede rezultatom 3:0 ili 3:1.

13:34 - Brajant: Klivlend je napravio grešku sa ViginsomDolazak Kevina Lava u Klivlend jeprihvaćen kao odličan potez menadžmenta kluba iz Ohaja. Međutim, Kobi Brajant veruje da su Kavalirsi trejdovanjem Endrjua Viginsa napravili istu grešku kao i Šarlot kada je njega trejdovao u zamenu za Vlade Divca. Kavsi su Viginsa izabrali kao prvog pika na ovogodišnjem draftu, ali su ga zajedno sa Entonijem Benetom poslali u Minesotu, u zamenu za Lava. Slično je uradio i Šarlot 1996. godine, kada je 13. pika Kobija Brajanta poslao u Los Anđeles u zamenu za proverenog Divca."Klivlend je napravio veliku grešku, istu grešku koju je napravio i Šarlot ada je mene trejdovao", rekao je Brajant.

13:15 - Misimović se povukao iz reprezentacije BiHRekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović saopštio je danas da se povlači iz državnog tima. "Nakon dugo razmišljanja, teška srca sam odlučio da sa sebe skinem najdraži dres, u kojem sam odigrao najvažnije utakmice u životu. Osećam da je došlo vreme da neko mlađi zauzme moje mesto, a ja da se preselim na tribine kao najvatreniji navijač", napisao je Misimović u oproštajnom pismu. Misimović je jedan od retkih Srba koji je igrao za selekciju BiH, njegovi roditelji su iz Bosanske Gradiške, a rođen je u Minhenu, gde je u mlađim selekcijama Bajerna i napravio prve korake. Bio je omladinski i mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore, ali je 2004. godine odlučio da obuče dres BiH. Odigrao je, za sada, rekordne 84 utakmice i postigao 25 golova.

12:05 - Nava nije uspeo da se plasira u finale EPSrpski atletičar Goran Nava nije uspeo da se plasira u finale trke na 1.500 metara na Evropskom prvenstvu u Cirihu. Nava je u svojoj kvalifikacionoj grupi ostvario tek 10. vreme, pošto je stazu istrčao za tri minuta, 41 sekundu i 43 stotinki. Plasman u finale izborila su četiri najbolje plasirana atletičara iz obe grupe i još četvorica na osnovu rezultata. Najbolje vreme u prvoj grupi imao je Norvežanin Henrik Ingebrigsten (3:39.32)."Probao sam da zaboravim startnu listu i da se borim do samog kraja, i nadao sam se da ću uspeti da budem među prvih osam. Bili su bolji od mene,a ja sam dao sve od sebe. Uživao sam u trci i želim da se zahvalim svima koji su navijali za mene. Nadam se da će nova generacija naših atletičara nastaviti da takmiči na 1500 metara još bolje od mene", rekao je Nava.

11:38 - Pulis napustio Kristal palasNajbolji menadžer prošle sezone u Premijer ligi Toni Pulis napustio je Kristal Palas, manje od 48 sati uoči starta nove sezone u engleskom elitnom fudbalskom takmičenju. Na zvaničnom sajtu londonskog kluba ne spominju se razlozi prekida saradnje, ali mediji na Ostrvu tvrde da je Pulis došao u sukob sa predsednikom Stivom Parišom, nezadovoljan načinom na koji je odrađen prelazni rok. Ovaj 56-godišnji Velšanin, koji je kao menadžer najduže radio u Stouku, prošle sezone preuzeo je Kristal Palas u trenutku kada su bili poslednji na tabeli i uspeo je da izbori opstanak u Premijer ligi.11:15 - Roben: Još nisam spreman da igramFudbaler Bajerna Arjen Roben rekao je da se još nije vratio u formu posle pauze koju je imao posle Svetskog prvenstva u Brazilu. Holanđanin je bio jedan od najboljih igrača Mundijala. On je dobio nešto dužu pauzu pre nego što se priključio saigračima iz minhenskog kluba."Dogovorili smo se da ne igram, zato što je meč došao prerano za mene. Moram da treniram vredno narednih dana i pronađem svoj ritam. I dalje sam u fazi predsezone, ali mi se želja da igram fudbal vratila. Očigledno da su tri nedelje odmora proletele, siguran sam da bi nam još nekoliko dana dobro došlo. Ali, jednostavno nije moguće jer je prva runda Kupa već u nedelju", istakao je Roben.

11:00 - Dragana Tomašević bez finala EPSrpska atletičarka Dragana Tomašević nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Cirihu u bacanju diska. Tomaševićeva je prvoj kvalifikacionoj grupi osvojila tek osmo mesto, pošto je disk bacila 52,21 metar. Ona je ovaj rezultat ostvarila u prvoj seriji, a onda je prestupila u naredne dve. Kvalifikaciona norma iznosila je 57,50 metara. Tomaševićeva je na kraju osvojila 16. mesto."Jako sam razočarana. Ne znam šta se desilo, bila sam spremna za mnogo više", bila je kratka Dragana.10:50 - Hadžibulić odabrao Kuvajt umesto Novog PazaraFudbaler sredine terena Semir Hadžibulić potpisao je jednogodišnji ugovor sa kuvajtskim premijerligašem Al Tadamonom iz Farvanije. "Prezadovoljan sam, klub je stabilan i stalno napreduje. Bili su sedmi u prošlom prvenstvu, ambicije su da budu i bolji. Takmičenja startuju za sedam dana. Dosta je stranaca, a kvalitetom se ističe Brazilac Elijaš", rekao je Hadžibulić. Iako se tokom leta govorilo da bi mogao da se vrati u matični Novi Pazar, Hadžibulić se odlučio za inostranstvo. "Vratiću se jednog dana. Najviše volim da igram za svoj grad, pred domaćom publikom. Pazaru želim plasman u Evropu. Ipak, uskoro punim 28 godina i presudila je finansijska strana", priznao je Hadžibulić. 10:38 - Savić: Srbija ide na zlato u KazahstanuSelektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić rekao je da predstojeći FINA kup u Kazahstanu nema rezultatski značaj, ali da će Srbija kao i na svim velikim takmičenjima ići na zlato. "Na FINA kupu treba da se pokaže naša budućnost, na mladim igračima je da se zalaganjem i borbenošću približe prvom timu. Srbija tradicionalno na velikim takmičenjima ide na najviša odličja, ali ovo takmičenje nama rezultatski nije bitno što ne znači da nećemo dati sve od sebe da osvojimo zlato", rekao je Savić. Takmičenje na FINA kupu počinje 19. avgusta, a Srbija će nastupiti u podmlađenom sastavu, odnosno od igrača koji su u Budimpešti osvojili titulu šampiona Evrope igraće samo Sava Ranđelović i Dušan Mandić. Srbija će u Kazahstanu igrati u grupi A zajedno sa selekcijama Crne Gore, SAD i Južne Afrike. FINA kup održava se od 19. do 24. avgusta u Almati.

10:25 - Zvezda čeka Jagodinu, Partizan u NišuUtakmicama drugog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, šampion Crvena zvezda dočekuje Jagodinu, dok Partizan gostuje niškom Radničkom. Trener Zvezde, koja je u prvom kolu savladala Nišlije sa 2:0, Nenad Lalatović ponovo neće moći da računa na devetoricu novajlija jer Zvezde još nije regulisala dugove i dalje se takmiči sa "uslovnom licencom". Velike probleme imaće i Partizan, čiji su igrači u utorak odbili da treniraju u znak protesta zbog neisplaćenih zarada. Ovajač kupa Srbije, novosadska Vojvodina, gostuje povratniku u elitu, lučanskoj Mladosti. Ekipa Čukaričkog posle trijumfa nad Napretkom u prvom kolu u Kruševcu, sutra dočekuje Novi Pazar sa željom da ostane na pobedničkom koloseku. "Građevinare" u drugom kolu očekuje duel na domaćem terenu protiv još jednog povratnika u elitu, ekipe čačanskog Borca. Tim iz Pećinaca sutra će ugostiti Voždovac. Fudbaleri OFK Beograda pokušaće da poprave lošu sliku koju su ostavili na startu šampionata, a priliku za to imaće u duelu sa subotičkim Spartakom. U poslednjoj utakmici kola kragujevački Radnički će dočekati Napredak iz Kruševca.

10:05 - Atletiko nudi 27 miliona evra za RojsaČelnici Atletika ponudili su Borusiji Dortmund 27 miliona evra za Marka Rojsa. Predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige je nedavno otkrio da odštetna klauzula za Rojsa iznosi 25 miliona evra. Potom su se brojni klubovi uključili u borba igrača Borusije, a najkonkretniji su Atletiko i Barselona. Atletiko nudi obeštećenje u dve rate: 17 miliona evra odmah, a 10 za pola godine.09:40 - Markus Vilijams i zvanično u ZvezdiAmerički košarkaš Markus Vilijams novi je igrač Crvene zvezde, pošto je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor. Vilijams, koji je prethodne sezone nastupao za Lokomotivu iz Kubana, četvrto je pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku pošto su već angažovani Nikola Kalinić, Nemanja Dangubić i Maik Cirbes, navodi se u današnjem saopštenju kluba. Vilijams je rođen 3. decembra 1985. godine u Los Anđelesu, visok je 191 centimetar, a studirao je na Univerzitetu Jukon. On je u NBA ligi proveo četiri sezone igrajući za Nju Džersi, Golden Stejt i Memfis. Posle četiri godine u NBA bio je član ruskog Jeniseja, kineskog Nanđinga, Unikahe iz Malage i Lokomotive Kuban. Novi plejmejker Zvezde je bio član reprezentacije SAD koja je 2005. godine učestvovala na SP.

Foto: Markus Vilijams, Foto: kkcrvenazvezda.rs
Foto: Markus Vilijams, Foto: kkcrvenazvezda.rs

09:22 - Havi Garsija potpisao ugovor sa ZenitomŠpanski fudbaler Havi Garsija potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, saopštio je ruski klub. Prema navodima engleskih medija, dosadašnji klub Garsije, Mančester siti, za transfer Španca inkasirao je 13 miliona funti. U saopštenju Zenita navodi se da je Garsija prošao lekarske preglede i da će se ekipi priključiti "u skoroj budućnosti". Ovaj 27-godišnji vezni fudblaer je pre dve godine došao u Mančester siti, s kojim je osvoji englesku Premijer ligu i Liga kup, a u Zenitu će mu jedan od prvih zadataka biti da pomogne novim saigračima da izbore plasman u Ligu šampiona.09:00 - Emir i Amela se bore za medalju, a Nava i Tomaševićeva za finale EPSrpski atletičari Emir Bekrić, Amela Terzić, Goran Nava, Dragana Tomašević nastupiće danas na Evropskom prvenstvu u Cirihu.Tomaševićeva će startovati u 10,10 sati u kvalifikacijama u bacanju diska. Kvalifikaciona norma je 57,50 metara, a naša atletičarka ima velike šanse za plasman u finale, koje na programu u subotu od 16,45 časova. Amela Terzić će trčati od 19,25 sati u finalu trke 1.500 metara. Bekrić će se boriti za medalju od 20,52 u finale trke 400 metara s preponama. Nava će u 11,50 učestvovati u borbi za finale u trci na 1.500 metara.08.45 - Jelena i Ana i borbi za polufinale SinsinatijaSrpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović bore se za polufinale turnira u Sinsinatiju. Jankovićeva oko 19,00 sati igra u četvrtfinalu protiv najbolje teniserke sveta Serene Vilijams, dok se Ivanovićea tri sata posle ponoći sastaje sa Ukrajinom Elinom Svitolinom. Nenad Zimonjić i Danijel Nestor igraju večeras u četvrtfinalu protiv Francuza Eduara Rožera-Vaselina i Žilijena Benetoa.

08:30 - Aguero produžio ugovor sa SitijemFudbaler Mančester sitija Serhio Aguero produžio je ugovor sa engleskim klubom do juna 2019. godine."Tokom svake sezone mogu da se čuju glasine da se vraćam u Španiju, ali su one daleko od tačnih. Mogu svima u Sitiju da kažem da mogu da se opuste, jer ću ovde da budem dok mi ne istekne ugovor. Sve je ovde fantastično. Klub je odličan, navijači, stadion, osoblje, atmosfera....", rekao je Aguero.Argentinac se na taj način priključio Samiru Nasriju, Aleksandru Kolarovu, Vinsentu Kompaniju i Davidu Silvi, koji su produžili ugovore sa Sitijem. Aguero je u Siti stigao 2011. godine iz madridskog Atletika.

08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track