(VIDEO) MUTA NAJAVLJUJE TITULU: Nikolić nastavio tradiciju nakon koje smo uvek osvajali zlato
Foto: Youtube Printscreen

Valjda će se ponoviti

(VIDEO) MUTA NAJAVLJUJE TITULU: Nikolić nastavio tradiciju nakon koje smo uvek osvajali zlato

Košarka -
Ako se istorija ponavlja, pred nama su zlatni dani

Srbija je deklasirala Brazil u četvrtfinalu Mundobasketa, a potom su Francuzi šokirali Špance pa nam predstoji polufinale u kojem je sve moguće.

Nakon meča sa Brazilcima, očekivano, vladala je sjajna atmosfera u našoj svlačionici, a jedan od najaktivnijih i glavnih kada je dobro raspoloženje u pitanju, bio je pomoćni trener Miroslav Muta Nikolić.

On je iskoristio priliku da ponovi nešto, što je ponavljao kada smo postajali kontinentalni i svetski prvaci u košarci, a kada je on takođe bio deo stručnog štaba.

Naime, na početku video snimka Nikolić ističe da je sasvim normalno da Srbija dobija ovakve mečeve, a to nije prvi put da daje takvu izjavu. Pogledajte prvih dvadesetak sekundi ovog snimka:

http://www.youtube.com/watch?v=dOxTJ9x0B6Q

A sada dobro obratite pažnju na trenera Nikolića, u pitanju su snimci iz Barselone 1997. godine (Jugoslavija prvak Evrope) i Atine 1998. godine (Jugoslavija prvak sveta).

Ključni trenuci su na 2:00 i 3:00, Nikolić očigledno poštuje tradiciju koju je sam ustanovio a koja možda znači novu veliku titulu:

http://www.youtube.com/watch?v=sJA1JVQxMEA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track