MILICA VODA OŽENJENOG Andrea: Miloš i ja smo još u braku!
Foto: Rojters I Printskrin Paparaco Lov

Miloš nije razveden

MILICA VODA OŽENJENOG Andrea: Miloš i ja smo još u braku!

Stars -
Mi imamo jednog, predivnog petomesečnog sina, i Miloš nije razveden, mi smo i dalje u braku. Međutim, posle svega, angažovala sam advokata, rekla je pevačica

Dečko pevačica Milice Todorović koreograf Miloš Paunović je još oženjen, bar tako tvrdi njegova supruga Andrea Demirović.

Naime, crnogorska pevačica Andrea Demirović koja je Crnu Goru predstavljala na Evroviziji 2009. godine je progovorila o činjenici da je njen suprug Miloš Paunović u vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

"U štampi pišu da je on razveden i otac troje dece. Mi imamo jednog, predivnog petomesečnog sina, i Miloš nije razveden, mi smo i dalje u braku. Međutim, posle svega, angažovala sam advokata", rekla je pevačica.

Ona kaže da je sa Milošem već pet godina u divnoj vezi, što je po malo zbunjujuće ako se uzme u obzir da je Paunović prošle godine bio u javnoj vezi sa pobednicom Prvog glasa Srbije - Mirnom Radulović.Povodom ove priče se još uvek nisu oglasili ni Milica, ni Miloš.

Podsetimo, ekipa "Paparaco lova" uhvatila je pevačicu kako se ljubi s Milošem Paunovićem, koreografom, koji se nedavno razveo od žene s kojom ima troje dece. Miličin novi dečko bio je u vezi i s Mirnom, koja je prošle godine predstavljala Srbiju na Evroviziji. Paunović je tada bio zadužen za koreografiju grupe Moje 3, u kojoj je bila Mirna, pa se s njom i zbližio, a potom i započeo tajnu vezu. Nisu dugo bili zajedno, ali i dalje su u kontaktu.

http://www.youtube.com/watch?v=d8_tJqFd_dc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track