PONIZIO SLABOVIDOG PEVAČA: Dečko Milice Todorović izazvao skandal u Zvezdama Granda!

Miloš Paunović

PONIZIO SLABOVIDOG PEVAČA: Dečko Milice Todorović izazvao skandal u Zvezdama Granda!

Stars -
Koregoraf je pre tri godine bio deo ekipe koja je ocenjivala kandidate u Zvezdama Granda, a iako je bio prilično objektivan, gnev publike je navukao na sebe kada je pobedniku te sezone Darku Martinoviću, koji je inače slabovid, zamerio zbog loše koreografije

Miloš Paunović, dečko kojeg je Milica Todorović krila kao zmija noge, poznat je domaćoj javnosti od ranije, i to po svom, neprimerenom žiriranju u "Zvezdama Granda“.

Naime, koregoraf je pre tri godine bio deo ekipe koja je ocenjivala kandidate, a iako je bio prilično objektivan, gnev publike je navukao na sebe kada je pobedniku te sezone Darku Martinoviću, koji je inače slabovid, zamerio zbog loše koreografije.

"Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu i da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi, stavi je na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe", prokomentarisao je tada koreograf, a zatim Darkov scenski nastup ocenio lošom ocenom - šesticom!

Ovaj gest Miličinog dečka, izazvao je uzvike i žvizduke iz publike, a i na društvenim mrežama i portalima njegov postupak je ocenjen kao bruka i sramota. Inače, sa druge strane, Paunović je sarađivao sa našim predstavanicima za evrovizijsko takmičenje, tako da je svoje savete o pokretu na sceni mogao da da za „Ludi letnji ples“ grupe „Flamingosi“, „Romale, Romali“ Ane Nikolić, „Ljubav je svuda“, koju su izvodile „Moje 3”, kao i za numeru „Čaroban“ Nine Radojčić.

Pre Milice bio u šemi i sa Mirnom Radulović

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track