MITROPOLIJA CRNOGORSKA: Novak i Jelena će se venčati posle posta!
Foto: Foundation Jelena Ristic

Sve po redu

MITROPOLIJA CRNOGORSKA: Novak i Jelena će se venčati posle posta!

Stars -
Svetski reket broj jedan planira da, posle građanskog venčanja i svadbe sa 210 zvanica 10. jula na Svetom Stefanu, svoju ljubav sa Jelenom Ristić kruniše i u crkvi, prvog dana posle petrovskog posta

Novak Đoković i Jelena Ristić će se, kako je Kurir to prvi objavio, venčati posle posta, saopštili su iz Mitropolije crnogorske.

Crnogorska mitropolija je reagovala zbog natpisa u nekim medijima, i Amfilohije je blagoslovio venčanje nakon posta.

"Mitropolit Amfilohije nije blagoslovio vjenčanje u toku posta Novaku Đokoviću, ono će biti obaljeno po okončanju posta, prema kanonima Pravoslavne crkve. Mitropolit Amfilohije čestita Novaku Đokoviću pobedu na turniru na Vimbldonu i povratak na vrh liste najboljih tenisera svijeta, i blagosilja njegovu bračnu zajednicu sa Jelenom, želeći im Bogom blagosloven porod", stoji u saopštenju Crnogorske mitropolije.

Naime, Svetski reket broj jedan planira da, posle građanskog venčanja i svadbe sa 210 zvanica 9. i 10. jula na Svetom Stefanu, svoju ljubav sa Jelenom Ristić kruniše i u crkvi, prvog dana posle petrovskog posta.

Teniser će sa svojom izabranicom stati pred oltar u jednom manastiru u Crnoj Gori, i to u prisustvu samo petnaestak ljudi. Novak Đoković i Jelena Ristić neće biti venčani u toku posta.

Budući mladenci i roditelji, foto Tviter
Budući mladenci i roditelji, foto Tviter

(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track