OBNOVILI VEZU: Kaća i Bane ponovo zajedno?
Foto: Damir Dervisagic

Ne mogu jedno bez drugog

OBNOVILI VEZU: Kaća i Bane ponovo zajedno?

Stars -
Iako se nedavno spekulisalo da je Kća u vezi sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, potpuno je izvesno da atraktivna pevačica nije prebolela bivšeg dečka Baneta

Mlada Zvezda Granda Katarina Živković i njen bivši dečko Bane Janković proveli su veče zajedno u jednom beogradskom restoranu, a pevačica je to odmah podelila s pratiocima na društvenim mrežama, piše Story.rs

Iako se nedavno spekulisalo da je Kća u vezi sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, potpuno je izvesno da atraktivna pevačica nije prebolela bivšeg dečka Baneta, za kog se takođe govorka da se viđa s drugom bivšom devojkom, Marijom Petronijević, koja se zabavljala sa Vladom Mandićem.

Branislav i Katarina zbližili su se u rijaliti šou programu Farma 2010. godine a potom i započeli vezu, koja je od samog početka bila pod budnim okom javnosti.

Nakon raskida u martu ove godine, i Kaća i Bane govorili su sve najlepše jedno o drugom i u više navrata izjavljivali da još gaje emocije prema nekadašnjim partnerima, a Katarina je snimila i pesmu o njihovom raskidu.

Mladi par, čija je veza trajala tri i po godine, očigledno nije mogao da se rastane tek tako, a Kaće je nedavno bila u restoranu koji je Bane otvorio u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja