STANIJA SE UDAJE: Budući muž živi u inostranstvu!

Neće još dugo biti gospođica

STANIJA SE UDAJE: Budući muž živi u inostranstvu!

Stars -
Stanija se posebno obradovala što će njen budući muž živeti u inostranstvu i što će joj pomoći u poslovnom poduhvatu koji planira

Stanija Dobrojević planira da fakultet privede kraju. Kako sama kaže njeno studiranje u Novom Sadu se odužilo, a zbog čestih putovanja školovanje trpi.

U želji da sazna da li će joj naredni ispitni rok biti uspešan, Stanija se sa ekipom emisije Glamur uputila kod astrologa gde je ipak dobila odgovore i na mnoga druga pitanja koja se ne tiču ispita. Dobrojevićeva, ako je verovati astrologiji i numerologiji neće još dugo biti gospođica.

Ovom prilikom astrolog Aleksandra Mićić otkrila je i da Stanija ima novog dečka ali i da će do kraja godine raskinuti sa njim i da to nije čovek kome će zgodna starleta reći sudbonosno da.

Stanija se posebno obradovala što će njen budući muž živeti u inostranstvu i što će joj kako kaže astrolog pomoći u poslovnom poduhvatu koji planira. Da li su zvezde bile u pravu ostaje da vidimo.

Podsetimo, starleta Stanija Dobrojević se seli u Ameriku i zbog toga će rasprodati sve što je sticala godinama u Novom Sadu.

http://www.youtube.com/watch?v=vL8TQsWtdQ8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja