Student prevarant se obratio naciji: Namešteno mi je!

Stefan Vlajković uzvraća udarac

Student prevarant se obratio naciji: Namešteno mi je!

Crna Hronika -
Autor projekta lansiranja prvog srpskog satelita tvrdi da je žrtva nameštaljke prodekata Ivana Dojčinovića koga optužuje i za seksualnu aferu. Kaže da su ugrožene investcije EU u Srbiju...

BEOGRAD - Stefan Vlajković, koji je proglašen za srpskog prevaranta veka, oglasio se na Jutjubu petnaestominutnim saopštenjem u kojem tvrdi da mu je sve namešteno i tendenciozno plasirano u medijima. Vlajković, autor projekta lansiranja prvog srpskog satelita u svemir, kaže da mu je "prodekan Ivan Dojčinović lično potpisao potvrdu o položenim ispitima". Dodaje da su, "zbog afere koja mu je podmetnuta", ugrožene investicije EU u Srbiji.

Vlajković je trenutno u bekstvu i za njim je raspisana policijska poternica. Osumnjičen je da je falsifikovao ispite čime mu je omogućena stipendija i upis doktorskih studija u Cirihu. U međuvremenu je izbačen sa Fizičkog fakulteta u Beogradu.

Vlajković tvrdi da mu je prodekan Fizičkog fakulteta Ivan Dojčinović namestio aferu u cilju promocije jedne političke stranke. Takođe pominje seks aferu prodekana Dojčinovića i pita kako se mediji ne bave delom pomenutog prodekana.- Dojčinović redovno projektuje ideje jedne političke partije koja još ne može da se odluči da li je za ulazak u Evropu ili ne. On je želeo da iskoristi moj projekat, kako bi imao pristup evropskim fondovima - optužuje Vlajković. - Dojčinović je jednu studentkinju ucenio da uđe s njim u seksualnu aferu kako bi položila ispit. Čak je organizovao peticije na fakultetu jer njegova devojka nije mogla da položi jedan ispit - tvrdi Vlajković.Obraćanje završava patrioskim stihovima i istom pesmom hora "Kolibri": "Volim svoju zemlju, to je zemlja slave i heroja, kojom se ja ponosim", navodi Vlajković.

http://www.youtube.com/watch?v=dUHcDGfJylM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track