ZVEZDE GRANDA: Marina, Haris, Stevan, Toni i Adnan idu dalje!

Treća emisija

ZVEZDE GRANDA: Marina, Haris, Stevan, Toni i Adnan idu dalje!

Stars -
Petoro takmičara je prošlo u dalji tok takmičenja, a od toga čak troje je iz Federacije BiH

Haris Kulović, Stevan Stevanović, Marina Radosavljević, Toni Damjanović i Adnan Hodović plasirali su se u dalji tok takmičenja.

Oni su žiri osvojili svojim glasom i dobili priliku da se dokažu u daljem takmičenju

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjivao je stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.Voditelji su bili Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.39 - U dalji tok takmičenja prolaze: Haris Kulović, Stevan Stevanović, Marina Radosavljević, Toni Damjanović i Adnan Hodović.

23.22 - Jedanaest takmičara je u baražu i on je upravo počeo.

23.16 - Osamnaesta takmičarka je Biljana Katić, peva pesmu Lepe Brene "Pazi kome zavidiš". Zorica je prva glasala, a zatim Snežana i Aca. Šaban je glasao glavom.

Zorica je zapretila Bosancu da će ga istući zato što jedino on nije glasao. Ipak na kraju je i on dao svoj glas Biljani.

23.10 - Sedamnaesti takmičar je Jasmin Redžepović, peva pesmu Šabana Šaulića "Tebe da zaboravim ja". Žiri je jednoglasno odlučio da on prolazi dalje.

23.05 - Šesnaesti takmičar je Vanja Lakatoš, peva Adilovu pesmu "Ne mogu bez tebe ja". Prva je glasala Snežana, zatim Aca, Bosanac, Šaban i na kraju Zorica. On je prošao dalje.

22.48 - Petnaesta takmičarka je Tijana Stojkov, peva pesmu Goce Lazarević "Vidovdan". Ona nije prošla dalje, jer niko od članova žirija nije glasao za nju.

"Ja bih rekao nešto, ali plašim se da će me Aca demantovati odmah", rekao je šaban. Lukas je rekao da ona sigurno može i bolje.

22.45 - Četrnaesti takmičar Branimir Banjanin, peva pesmu Saše Matića "Nađi novu ljubav". Žiri je jednoglasno odlučio da prođe dalje.

22.39 - Trinaesta takmičarka je Stojka Sandić, peva Cakaninu pesmu "Ej, dragi, dragi". Ona nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje.

"Bila je vrlo interesantna na audiciji. Molim vas da pustimo neku drugu pesmu", rekao je Saša

"Lepa si, muzikalna, znaš da igraš, što malo ne učiš da pevaš", rekao je Šaban. Bosanac je rekao da ide u neko kulturno umetničko društvo gde bi mogla da igra.

22.36 - Dvanaesti takmičar je Haris Kulović, peva pesmu Saše Matića "Svako ima onog koga nema". Žiri je jednoglasno odlučio da Haris ide dalje.

22.31 - Jedanaesta takmičarka je Milica Čulić, peva pesmu Lepe Brene "Ti si moj greh". Ona nije prošla.

Snežana ju je pitala da li zna da je ranije počela da peva i pitala je da li se mnogo uplašila.Šaban joj je rekao da vežba.

22.28 - Deseta takmičarka je Marina Radosavljević, peva pesmu Snežane Đurišić "Kiše". Zorica je prva glasala, zatim Aca, Snežana, Šaban i na kraju Bosanac.

22.23 - Deveti takmičar je Toni Damjanović peva pesmu Masima Savića "Loše vino". Snežana je prva glasala, a zatim i Bosanac. Svoj glas dali su i Lukas, Zorica i Šaban. On je prošao dalje.

22.05 - Osmi takmičar Adnan Hodović, peva pesmu Harisa Džinovića "Kako boli me". Prvi je glasao Lukas, zatim Zorica, Snežana, Šaban i na kraju Bosanac. On je naravno prošao.

Žiri je rekao da Adnan jako dobro peva. "Iz cipela izuva".

21.57 - Sedma takmičarka je Mirela Islamčević i peva pesmu Ane Bekute "Imam jedan život". Zorica je prva glasala, a zatim Šaban. Brena i Saša su glasali za nju i prošla je. Mirela je zaplakala.

"Ja sam čuo borbu u njenom glasu, ima tu i dinamike, ona je sve vreme tu..", rekao je Šaban i dodao da mu je bilo sasvim pristojno.

Bosanac je prozvao Šabana "Vidiš kako je ovo osmišljeno". Poznato je da su Šaban i Ana Bekuta bili dugogodišnji prijatelji, međutim nedavno su se posvađali.

21.54 - Šesta takmičarka je Svetlana Žeželj, peva pesmu Dragane Mirković "Oprosti što ti smetam". Lukas je prvi glasao a zatim i Zorica, Šaban, Snežana i Bosanac na kraju. Ona je prošla.

21.49 - Peti takmičar je Boris Gorjanac i peva pesmu "Pukni zoro" iz filma Montevideo. Niko od članova žirija nije glasao za njega i on nije prošao.

"Ovo je jedna narodnjačka pesama koja je trebalo baš lepo da se otpeva, ali ništa nismo čuli od tebe. Imaš još fore", rekao je Šaban.

21.45 - Četvrti takmičar je Stefan Stevanović i peva Džejevu pesmu "Nedelja". Aca je prvi glasao, a zatim i Snežana i Šaban.

Lepa Brena i Saša su odlučili da Stefan prolazi.

21.39 - Treća takmičarka je Silvija Rakulić, peva pesmu Mire Škorić "Ista nam je tuga". Bosanac je jedini glasao.

Saša je rekao da je Bosanac pritisnuo taster da bi prebacio lopticu na njih.

"Cura je počela fantastično i ja sam mislio da će izgurati do kraja, ali ništa od toga, ali to što vi ne čujete, to nije moj problem", rekao je Bosanac.

"Možda ja od tebe nešto naučim", kaće Zorica , a Bosanac joj uzvraća da i treba jer joj je vreme.

21.34 - Drugi takmičar je Danijel Milenković, peva pesmu Amara Jašarspahića "Ne prestaju moje kiše". Niko od žirija nije glasao za njega.

21.29 - Prva takmičarka Ksenija Stefanović, peva pesmu Lepe Brene "Uđi slobodno". Zorica je prva glasala a zatim i Snežana, međutim, ostali članovi žirija nisu glasali i Ksenija nije prošla.

"Preporučujem te da pevaš neku narodnu pesmu sledeći put", rekla je Snežana, a Saša i Brena su se složili sa njom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track