ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Bakir, Mladen, Almir i Miloš

Pevačko takmičenje

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Bakir, Mladen, Almir i Miloš

Stars -
Takmičari su se potruditi i dali sve od sebe kako bi oduševili žiri i dobili tastere za prolaz u naredni krug

Muzički talenti iz Srbije i regiona potrudili su se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

U dalji tok takmičenja prošla su 4 kandidata su: Bakir Turković, Mladen Žikić Zeka, Almir Delić i Miloš Vujanović.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić, Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.52 U dalji krug takmičenja idu: Bakir Turković, Mladen Žikić Zeka, Almir Delić i Miloš Vujanović.

23.17 Počinje baraž.

23.07 Petnaesti i poslednji kandidat je Almir Delić, a peva pesmu Šabana Šaulića "Kralj boema". "Dobro veče izgubljena nado" Zorana Kalezića je njegov drugi izbor. Svi članovi žirija pritisnuli su taster i kandidat je prošao.

23.03 Četrnaesti kandidat je Radiša Vasiljević, a peva pesmu Željka Samardžića "Mislio sam ako odeš", druga pesma je Darka Radovanovića "Da mi je". Kandidat je dobio svih 5 tastera i ide u baraž.

22.55 Trinaesti kandidat je Šefki Jahjić, a peva pesmu Saše Matića "Svako ima onog koga nema". Đanijeva pesma "Još te sanjam" je takmičarov drugi izbor.

Šaban je prvi pritisnuo taster, a zatim i ostali članovi žirija i kandidat je prošao dalje.

20.50 Trinaesti takmičar je Bakir Turković, a peva pesmu Saše Matića "Nađi novu ljubav". Sledeća pesma je "Slike u oku" koju je otpevao Luis.

"Nema šta da si u dilemi, ovaj je najbolji do sad", rekla je Zorica Aci Lukasu i pritisnuše taster. Kandidat je dobio svih pet glasova i prošao je dalje.

22.30 Dvanaesti kandidat je Novica Bulatović, a peva pesmu Milančeta Radisavljevića "Ustala je majka rano". On je za drugu pesmu izabrao pesmu "Zanela me svetla velikoga grada" Marinka Rokvića.

Snežana i Šaban su dali pozitivan glas, i produkcija se uključila. Saša je pustio kandidata jer je jedini predstavnik Crne Gore.

22.24 Jedanaesti po redu je Nenad Carević a peva pesmu "Rekla si mi da ne voliš zimu" Kemala Malovčića, dok je za drugu pesmu izabrao "Kletva" pokojnog Luisa.

Zorica i Aca Lukas su prvi pritisnuli taster, a zatim i ostali članovi žirija i kandidat je prošao u baraž.

22.19 Deseti takmičar zove se Sanel Smolo, a pevu pesmu Šabana Šaulića "Jednu noć si drugom dala". A drugu pesmu peva Šerif Konjevića "Zbog tebe sam vino pio". Kandidat je dobio svih 5 glasova i prošao je dalje.

22.14 Deveti kandidat je Nenad Kostov, a peva pesmu Saše Matića "Samo ovu noć", a druga pesma je "Zato kradem" Željka Samardžića.

Šaban je prvi pritisnuo taster, a za njim i Snežana Đurišić. Kandidat je dobio svih 5 tastera i prošao je dalje.

22.08 Osmi takmičar se zove Hamza Sokolović, a peva pesmu Harisa Džinovića "Pusti me". Druga pesma koju izvodi je "Ti meni lažeš sve" Duška Kuliša.

Kandidat je dobio svih pet tastera i prošao je dalje.

22.01 Sedmi po redu je Mladen Žikić, a peva peva Džejovu pesmu "Imati pa nemati", dok je druga pesma "Poplava" Ace Pejovića.

Kandidat je dobio 4 "da" i vreme je da se uključi produkcija. "Ovaj momak ima specifičan glas", rekao je Saša. "Pesmu je potpuno promašio, a u drugoj pesmi je očajnički želeo da liči na Acu Pejovića", rekla je Snežana.

Produkcija isto nije složna. Žika je rekao da se kandidat borio sa tonalitetom i da nije imao energiju potrebnu za tu pesmu. Međutim, Saša i Brena su da kandidat prođe dalje. I prošao je.

21.38 Šesti takmilar po redu je Adnan Hodović peva pesmu "Mene je učilo vreme" Halida Muslimovića. On je a drugu pesmu izabrao "Jednoj ženi za sećanje dugo" Jašara Ahmedovskog.

Aca Lukas je rekao da je "osetio" kanidata. "Pokrenuo me. Ne možemo mi sad baš da gledamo sve njih kao završene pevače, koji su neki profesionalci. Treba im dati priliku. Gledao sam "Narod pita" kad je Dinča bio. On je u takmičenju bio prosečan i sad ubija kako peva", rekao je Aca.

Šaban je rekao da je odlično otpevao Muslimovićevu pesmu. "On pre pevanja ima neki udar. Kao "pred-ton", smatra Šaban.

Snežana je rekla da zamalo nije pritisnula taster zbog tog "štimovanja". Bosanac smatra da je on dobar pevač i da zna da "frazira" iako ima sitne nesigurnosti.

Kandidat je prošao zahvaljujući Žiki Jakšiću.

21.31 Peti takmičar po redu je Filip Kićanović, a peva pesmu Šabana Šaulić "Tebe da zaboravim". Sledeća pesma je "Dobar sam ti ja" Nikole Rokvića.

Kandidat je dobio samo jedan glas. "Produkcija smatra da je prvu pesmu otpevao dobro, ali priklonićemo se ostatku žirija i reći da kandidat neće proći", rekao je Saša.

Zorica se odmah pobunila da produkcija nikad nije pustila kandidata kada je ona pritisnula taster, ali Saša je demantovao optužbe. Kandidat nije prošao.

21.23 Četvrti kandidat zove se Kerim Zeljković, a peva pesmu Miše Kovača "Ostala si uvijek ista". "Neznanka" Radiše Markovića je njegov drugi izbor pesme.

Zorica Brunclik prokomentarisala da se on uplašio ovog puta, ali je svima je ostao upamćen po izvođenju pesme "Odiseja" Lea Martina.

On je dobio 4 "da" i to od predsednika žirija. "Prva pesma je nešto što on zna da peva, bilo je na ivici nečeg lepog i pravog. Druga pesma iziskuje narodnjačko pevanje, a toga nije bilo nimalo", rekao je Šaban.

"Definitno rečenica koja je krucijalna je to da je publika prepoznala njegov glas i to je ono što tražimo", rekla je Zorica Brunclik.

Aca Lukas je rekao da bi kandidat trebalo da prođe dalje jer ima specifičan glas i da će biti zvezda.

Produkcija se slaže sa većinom žirija, i kandidat je prošao dalje.

21.17 Treći takmičar zove se Miloš Vujanović, a peva pesmu iz filma Montevideo "Pukni zoro", a druga pesma je Harisa Džinovića "I tebe sam sit kafano".

Kandidat je dobio svih 5 tastera i prošao u dalji krug.

21.12 Drugi kandidat je Muamer Bjelak, a peva pesmu Šabana Šaulića "Kralj boema". njegov drugi izbor je "Ja se ne predajem", Saše Matića. Ni ovaj kandidat nije zaradio nijedan taster žirija i nije prošao dalje.

21.06 Prvi kandidat koji nastupa zove se Lazar Rančić. On peva pesmu Radeta Kosmajca "Beograde, Beograde". Drugu pesmu peva "Padni u moj zagrljaj" Baneta Mojićevića.

Nažalost, nijedan član žirija nije pritisnuo taster i kandidat nije prošao. Kandidat se već peti put prijavljuje na takmičenju, i svaki put je ulazio u uži krug, ali nikad nije prošao dalje od toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track