VELIKI MURINJO NAVIJA ZA ĐAVOLE: Napred Junajted!
Foto: Rojters

Poštuje rivala

VELIKI MURINJO NAVIJA ZA ĐAVOLE: Napred Junajted!

Fudbal -
Nadam se da će Mančester junajted uspeti, odgovorio je Portugalac zamoljen da prokomentariše mogućnost da Čelsi sutra postane jedini preostali engleski predstavnik u Ligi šampiona

Posle rutinske pobede nad Galatasarajom i plasmana u četvrtfinale Lige šampiona trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo je džentlmenski poželeo Mančester junajtedu svu sreću u susretu sa Olimpijakosom u kojem će i dalje aktuelni šampion Engleske pokušati da nadoknadi dva gola minusa iz Atine (0:2)."Nadam se da to nije tačno. Nadam se da će Mančester junajted uspeti", odgovorio je Murinjo zamoljen da prokomentariše mogućnost da Čelsi sutra postane jedini preostali engleski predstavnik u Ligi šampiona.O samom meču sa Galatom, u kojem su Plavci prilično lagano stigli do cilja, Murinjo je krako rekao:"Videlo se da se ekipa oseća komforno na terenu. Baš mi se dopao pristup utakmici. Znam da su mnogi mislili da će ovo biti lak dvomeč, ali realnost je da je Galatasaraj veliki klub", rekao je Portugalac i dodao:

"Među najboljima smo na svetu, svi veliki klubovi su ovde. A i mi smo zaslužili tu privilegiju", zadovoljan je Murinjo, koji je postao tek treći trener koji je u pet uzastopnih sezona dovodio svoje timove makar do četvrtfinala Lige šampiona. Pre njega to su činili samo već pomenuti Aleks Ferguson i Karlo Anćeloti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track