BEOGRAD: 9 osoba povređeno u udesima
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 9 osoba povređeno u udesima

Beograd -
Svi povređeni su hospitalizovani u Urgentnom centru i nalaze se u stabilnom stanju i nisu životno ugroženi

BEOGRAD - Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.45 časova na Novom obrenovačkom putu u Beogradu, potvrdila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 24 godine zadobio je povrede lica, odnosno nosa i obe potkolenice, a ženska osoba stara oko 27 godina zadobila je povredu glave, rekla je Macura. Žena stara oko 40 godina zadobila je povredu istezanje vrata, a muškarac star oko 52 godine zadobio je razderotinu lica, istakla je portparol Hitne pomoći. Peta osoba, stara, takođe, oko 52 godine, zadobila je, kako se sumnja, prelom ključne kosti i povredu leve polovine grudnog koša, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U Urgentni centar stiglo je pet lica, dve ženske i tri muške osobe, rečeno je sinoć u toj zdravstvenoj ustanovi. Kako su preneli beogradski elektronski mediji, u lančanom sudaru na Novom obrenovačkom putu u smeru ka Adi Ciganlji, na oko 100 do 200 metara od nadvožnjaka koji vodi ka naselju Žarkovo, učestvovala su četiri vozila.

Macura je dodala da su se u Beogradu sinoć dogodila još dva saobraćajna udesa u kojima su povređene ukupno četiri osobe.

Oko 20.10 sati na uglu ulica Palmotićeve i Džordža Vašingtona muškarac star oko 31 godinu zadobio je kontuziju oba kolena, a muška osoba stara oko 26 godina razderotine obe šake, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 19.30 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Vojvođanske muškarac star oko 55 godina zadobio je povredu glave i istezanje vrata, a žena stara oko 28 godina povredu glave, navela je Macura. Hitna pomoć je tokom noći do 06.00 časova u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track