110.000 FANOVA OD NINTENDA TRAŽI: Video-igrica u čast Robina Vilijamsa!
Foto: Instagram

Glumac bio opsednut igricama

110.000 FANOVA OD NINTENDA TRAŽI: Video-igrica u čast Robina Vilijamsa!

Pop kultura -
Ukupno 108.239 osoba potpisalo je peticiju na internetu da jedan lik u igrici "Zelda" dobije ime po glumcu, koji se pojavio u nekoliko navrata u reklami "Nintenda" i toliko zavoleo igricu „Zelda” da je svojoj ćerki dao to ime

Japanska kompanija za proizvodnju video-igrica "Nintendo" dobila je molbu od gotovo 110.000 obožavalaca pokojnog američkog glumca Robina Vilijamsa da jednom liku u igrici "Zelda” da ime po glumcu, saopštio je „Nintendo”.

Ukupno 108.239 osoba potpisalo je peticiju na internetu da jedan lik u igrici "Zelda" dobije ime po glumcu, koji se pojavio u nekoliko navrata u reklami "Nintenda" i toliko zavoleo igricu "Zelda" da je svojoj ćerki dao to ime.

"Za sada ništa nije odlučeno, ali obećavamo da ćemo gajiti sećanje na Vilijamsa - navodi se u saopštenju.Zelda, lik iz igrice po kojoj je ćerki dao imeZelda, lik iz igrice po kojoj je ćerki dao ime Robin Vilijams pronađen je mrtav 12. avgusta u svom domu u gradu Tiburon, u Kaliforniji. Policija je, posle prvih rezultata istrage, saopštila da se glumac obesio.

Vilijams je dobio "Oskara" za epizodnu ulogu u filmu "Dobri Vil Hanting" iz 1997. godine, a nagrađen je i s pet "Zlatnih globusa" i dva "Emija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track