NOVINARKA UDARILA NA MISICU: Šta mislite, da li je Srpkinja s Pala najlepša u BiH (ANKETA)
Foto: Facebook

Skandal na izboru za mis BiH

NOVINARKA UDARILA NA MISICU: Šta mislite, da li je Srpkinja s Pala najlepša u BiH (ANKETA)

Pop kultura -
Isidora Borovčanin je nova mis Bosne i Hercegovine, ali je njen izbor za najlepšu izazvala veliku buru jer se pojavila informacija da se pobednica unapred znala
1 / 6 Foto: Facebook

Isidora Borovčanin (20) sa Pala je nova mis Bosne i Hercegovine, ali cela organizacija nije mogla da prođe bez skandala budući da se na društvenim mrežama pojavila informacija da se unapred znalo da će Paljanka pobediti. Antonija Vučić (18) iz Kiseljaka ponela je lentu prve pratilje, dok je druga pratilja bila Belma Ibrahimović (20) iz Srebrenika, koje, prema tvrdnjama medija, nisu imale šansu pored Isidore.

Dva sata pre proglašenja mis BiH, novinarka Arijana Saračević Helać je na svom Fejsbuku profilu napisala da se pobednica ovog takmičenja već zna.Podsetimo, Arijana Saračević Helać dobila je nagradu kao ratni reporter koja joj je 1993 . dodeljena u Njujorku. Ona je i prvi civil koji je dobio Zlatnog ljiljana.

Međutim, organizatori su odmah demantovali pa je portparol Ramiz Šadić rekao da je njihov cilj da devojka koja će predstavljati BiH bude kompletna osoba, a da priče uvek postoje i da im se "ne može stati u kraj".

"Ko god je gledao pripreme i učestvovao u pripremama, mogao je da vidi koje se devojke odvajaju i koje imaju određene kvalitete. Gledamo odakle potiče devojka, ko su njeni roditelji, da li je bila učenica generacije, koliko jezika govori i slično. Želimo da pošaljemo kompletnu devojku na Izbor za mis. Verovatno su mnogi primetili da Isidora Borovčanin 'odskače' od ostalih devojaka. Priče postoje, a devojka je najbolja. Možda su drugi to videli i priče su počele", rekao je Ramiz Šadić iz Direkcija Miss BiH za Miss Sveta.

"Pobednica je jedna veoma inteligentna i kompletna osoba, poseduje sve što treba i mislim da je žiri odabrao pravu devojku", rekao je Šadić.

Međutim, bosanski mediji pišu da je novoizabrana misica nekoliko meseci u vezi sa Davorom Spaićem, sinom Ratomira Rate Spaića, kontroverznog biznismena i predratnog "žestokog momka" sa sarajevskog asfalta, koji je ubijen 2006. godine u Istočnom Sarajevu. Navodno je upravo Spaićev sin platio Direkciji izbora za Mis određenu sumu novca kako bi njegova ljubavnica postala misica.

Prva pratilja
Prva pratilja

Pogledajte fotografije i snimak sa proglašenja najlepše devojke Bosne i Hercegovine i pošaljite nam u komentarima da li mislite da je Isidora zasluženo ponela titulu najlepše.

http://www.youtube.com/watch?v=dX_5ENVOWa0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track