ŽESTOKA SVAĐA NA ULICI Jelena G: Zorica me je jurila i pretila da će me polomiti!

Zamerila se pevačici

ŽESTOKA SVAĐA NA ULICI Jelena G: Zorica me je jurila i pretila da će me polomiti!

Stars -
Rediteljka se zamerila folkerki kada je u medijima ispričala da je kafana uvek prazna, da je usluga loša i da Zorica nije vlasnik tog objekta, već samo radnik

Zorica Marković i Jelena Golubović, iako su na farmi bile drugarice, po izlasku su iz rijalitija zaratile, a nedavno je pevačica jurila rediteljku da je prebije!

Jelena se, naime, zamerila Zorici kada je u medijima ispričala da je kafana, u kojoj je snimala svoj novi rijaliti "Odavne posvađane" sa Vesnom Vukelić Vendi, uvek prazna, da je usluga loša i da Zorica nije vlasnik tog objekta, već samo radnik! To je toliko naljutilo Zoricu da je prilikom sledećeg susreta rešila da se obračuna sa pobednicom “Farme 5”.

"Krenula sam na snimanje emisije i ispred “Pinka” čula sam kako neko viče. Pošto sam razgovarala telefonom, nisam obraćala pažnju, ali u jednom momentu glas mi se učinio poznat i okrenula sam se da vidim šta se dešava i ugledala sam Zoricu Marković, koja je jurila za mnom i dobacivala: "Krmačo! Videćeš šta će te snaći! Alapačo, ne znaš sa kim si se zakačila!", rekla je Jelena i dodala da Zorica nije uspela da je stigne.

"Požurila sam na snimanje, ali da sam odmah shvatila da se meni obraća, ne bih joj oćutala. I javno da kažem - ne bojim se Zorice! Posle sam čula da je pričala kako bi me polomila da me je tada stigla. Žena ima ozbiljan problem. Smeta joj što sam pričala istinu o kafani, u kojoj se konobari dosađuju jer nema posla. Kakva crna gazdarica, ona je u toj kafani običan radnik!Kada smo ovim povodom pozvali Markovićevu, ona nam je rekla da ne zna ko je Jelena Golubović!

"Ko to beše? Ko je to i šta je to?", rekla je kroz smeh pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track