ZLOČIN U BEGEČU: Ubio gazdu pekare sa 15 uboda nožem!

Jezivo: Pronađeno telo pekara

ZLOČIN U BEGEČU: Ubio gazdu pekare sa 15 uboda nožem!

Crna Hronika -
Užas: Slobodan Stojanovski (62), vlasnik „Slobode“, nađen mrtav u dvorištu kuće, a za zločin osumnjičen njegov zaposleni Nebojša V. (40)

BEGEČ - Slobodan Stojanovski (62), vlasnik pekare „Sloboda“ u Begeču, ubijen je u noći između petka i subote u svojoj kući, a obdukcija je, kako Kurir saznaje, pokazala da je ubijen sa 15 uboda nožem.Policija je na informativni razgovor odmah privela nekoliko meštana Begeča, a ubrzo je za zločin osumnjičen Nebojša V. (40), radnik pekare koji je, navodno, našao telo i o tome obavestio policiju.Meštani u šokuKako Kurir saznaje, Stojanovski nije imao nijedan ubod u vrat, lice ili glavu, već je izboden u grudi i leđa. Kod ubijenog vlasnika pekare nije bilo ni povreda po rukama, što ukazuje, kako je rekao izvor Kurira, na to da nije ni pokušao da se brani od napadača.Meštani Begeča su u šoku zbog ubistva Stojanovskog.

Žrtva pijanog kolege... Slobodan Stojanovski
Žrtva pijanog kolege... Slobodan Stojanovski

- On ni mrava ne bi zgazio, takav je bio. Nikad se nije ženio, a do prošle godine živeo je s majkom, koja je umrla. Otac mu je umro pre pet-šest godina, a ima i sestre Slavicu i Ljubinku i one su udate. Slobodan mi je bio najbolji drug i uvek sam mogao da se oslonim na njega - rekao je komšija Živan Marčić.On dodaje da je Slobodan ponekad imao problema s alkoholom, ali da nikad nije pravio incidente.- Celo selo ga je volelo, nije bilo osobe s kojom je Slobodan bio u zavadi. Znam sigurno da nije imao para i ne verujem da je ubijen iz koristoljublja. Najverovatnije su se Slobodan i ubica napili i on ga je u pijanstvu ubio - priča Marčić.Nepoznat motivDirektor policije Milorad Veljović izjavio je juče da teško ubistvo u Begeču nije počinjeno na nacionalnoj osnovi, niti je motivisano događajima na nedavnoj fudbalskoj utakmici između reprezentacija Srbije i Albanije.- Ubistvo u Begeču takođe ne može da se dovede ni u kakvu vezu s poslednjim događajima kad su razbijani objekti u vlasništvu osoba druge nacionalnosti - rekao je Milorad Veljović.

Pola veka u VojvodiniNASLEDIO PEKARU OD OCAKomšija Aleksandar Leđanac kaže da je punih 50 godina poznavao Slobodana.- Zajedno smo odrastali. Slobodanov otac je 1. jula 1964. godine došao u Begeč i prvo je on držao pekaru, a nakon toga je Slobodan nastavio. Nemam predstavu zašto bi njega neko ubio - kaže Leđanac.Sestra očajnaBIO JE NAJBOLJI BRAT NA SVETUSlavica Vasić, sestra ubijenog Slobodana, bila je juče skrhana bolom.- Moja tuga je velika, ubijen mi je brat, koji je bio najbolji na svetu - kroz suze je rekla Slavica.Ona kaže da je od sina čula za ubistvo.- Otišla sam na sudsku medicinu, možete misliti kako mi je bilo kada sam ga videla - jeca Slavica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track